GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουρτσάκι μάσκαρα: 4 διαφορετικοί τρόποι χρήσης του!

Τελείωσε η παλιά αγαπημένη σας μάσκαρα; Προτού την πετάξετε κρατήστε το βουρτσάκι! Δείτε τους τέσσερις διαφορετικούς τρόπους να το χρησιμ...

Τελείωσε η παλιά αγαπημένη σας μάσκαρα; Προτού την πετάξετε κρατήστε το βουρτσάκι! Δείτε τους τέσσερις διαφορετικούς τρόπους να το χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας , κάνοντας την ζωή σας πιο εύκολη και πρακτική!

Χρησιμοποιήστε το λοιπόν:
1. στα φρύδια σας για να τιθασεύσετε
Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες με έντονα, γεμάτα φρύδια όταν ξυπνούν είναι τα ατίθασα φρύδια, που δε λένε να στρώσουν με τίποτα και ξεφεύγουν από το καλοσχηματισμένο-υπό φυσιολογικές συνθήκες- σχήμα τους . Τη λύση για το «στρώσιμό» τους θα δώσει το παλιό βουρτσάκι της μάσκαρά σας . Βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε καθαρίσει και στεγνώσει το βουρτσάκι της μάσκαρα από τυχόν υπολείμματα μάσκαρα και ξεκινήστε να χτενίζετε- τιθασεύετε τα απείθαρχα φρύδια σας και τις τρίχες που «πετούν».

2. στα φρύδια σας για να τριμάρετε
Ένας από τους πιο πρακτικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι μάσκαρα είναι για να τριμάρετε τα φρύδια σας. Ξεκινήστε, λοιπόν, να το χρησιμοποιείτε για να χτενίσετε τα φρύδια προς τα πάνω , πράγμα που θα σας βοηθήσει στο να εντοπίσετε και να κόψετε τις «αδέσποτες» τρίχες.

3. για να χτενίσετε τις βλεφαρίδες σας
Το καθαρό βουρτσάκι της μάσκαρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην καθημερινή περιποίηση των βλεφαρίδων σας. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας και χτενίστε τις βλεφαρίδες σας σε με το βουρτσάκι από την παλιά μάσκαρά σας, ώστε να τις ξεχωρίσετε με τον πιο ήπιο τρόπο.

4. στις ενοχλητικές φύτρες των μαλλιών σας που «πετάνε»
Ψεκάστε λίγο λακ στο καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα και χρησιμοποιήστε το για να «στρώσετε» τις μικρές φυτρούλες των μαλλιών σας, που όσο και να προσπαθείτε δεν μπορείτε να τις βάλετε σε τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση