GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστεγος έδωσε σε φοιτήτρια τα τελευταία 5€ κι αυτή του επέστρεψε 27.000!

Η φοιτήτρια που ψάχνει να βρει τον άστεγο για να του επιστρέψει 27.000 ευρώ εικονίζεται στο μέσο της φωτογραφίας με το μωβ μπουφάν Μια ...

Η φοιτήτρια που ψάχνει να βρει τον άστεγο για να του επιστρέψει 27.000 ευρώ εικονίζεται στο μέσο της φωτογραφίας με το μωβ μπουφάν

Μια φοιτήτρια κατάφερε να συγκεντρώσει 27.000 ευρώ για έναν άστεγο άνδρα, που της πρόσφερε τα τελευταία του κέρματα προκειμένου να βεβαιωθεί ότι θα επέστρεφε στο σπίτι της ασφαλής τη νύχτα.

Η φοιτήτρια που ψάχνει να βρει τον άστεγο για να του επιστρέψει 27.000 ευρώ εικονίζεται στο μέσο της φωτογραφίας με το μωβ μπουφάν

Όταν η Ντομινίκ Χάρισον- Μπέντζεν έχασε την τραπεζική της κάρτα μια βραδιά στο Πρέστον, ο άνδρας, γνωστός μόνο ως Ρόμπι, επέμεινε να της δώσει τα τελευταία του 4 ευρώ για να πάρει ταξί και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η 22χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Central Lancaster αρνήθηκε την προσφορά του Ρόμπι, αλλά συγκινήθηκε τόσο πολύ από την ανιδιοτελή χειρονομία του που ξεκίνησε μία καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων για να τον βοηθήσει να βρει ένα σπίτι.

Πρόσθεσε δε πως ο Ρόμπι ήταν πολύ ευγενικός παρά «την αδιαφορία που συναντά κάθε μέρα» και δήλωσε πως το έχει βάλει σκοπό πλέον να τον βρει, όπως γράφει η Guardian.

Η Χάρισον Μπέντζεν μίλησε επίσης με τους γύρω κατοίκους της περιοχής για την καλοσύνη του και έμαθε πως προηγουμένως είχε επιστρέψει πορτοφόλια σε πεζούς και είχε προσφέρει το κασκόλ του σε ανθρώπους που κρύωναν.

«Ήταν άστεγος για 7 μήνες περίπου χωρίς να φταίει και πρέπει να σταθεί και πάλι στα πόδια του αλλά δεν μπορεί να βρει δουλειά γιατί δεν έχει διεύθυνση κατοικίας. Γι' αυτό λοιπόν αποφάσισα να βοηθήσω τον Ρόμπι όπως βοήθησε κι αυτός πολλούς άλλους» δήλωσε.

Έκτοτε δημιούργησε μια ιστοσελίδα δωρεάς και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει τον σκοπό της και ζήτησε από τους επισκέπτες να δωρίσουν 4 ευρώ.

Όταν αυτή και άλλοι συμφοιτητές της πέρασαν 24 ώρες στους δρόμους του Πρέστον για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 250 ευρώ από περαστικούς ενώ η σελίδα της στο GoGetFundong συγκέντρωσε 27.000 ευρώ.

Μάλιστα, η ίδια, εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο Facebook.

Καθώς τα νέα της αποστολής της έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, η σελίδα της κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση