GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5 συμβουλές για επιτυχημένα Hashtags

Είναι ένα πολύ κοινό φαινόμενο το να βάλει κανείς ένα hashtag το οποίο απλά αγνοείται. Τα hashtag είναι ένας τρόπος να συλληφθ...



Είναι ένα πολύ κοινό φαινόμενο το να βάλει κανείς ένα hashtag το οποίο απλά αγνοείται. Τα hashtag είναι ένας τρόπος να συλληφθεί, να οργανωθεί και να διαφημιστεί μια ιδέα. Οι διαφημιστές θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή τους.

Ακολουθούν πέντε συμβουλές για το πώς να κάνετε πιο επιτυχημένα hashtags για την επιχείρησή σας.
Να δίνετε περισσότερες πληροφορίες και να αποφεύγετε τις γενικεύσεις.
Σιγουρευτείτε πως το μήνυμά σας είναι αντιληπτό. Διορθώστε οποιαδήποτε τυπογραφικά λάθη και προσθέστε κεφαλαία γράμματα.
Ενσωματώστε το hashtag σας και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού πρώτα έχετε σιγουρευτεί πως λειτουργεί και έχει τον επιθυμητό αντίκτυπο στο Twitter.
Μην το παρακάνετε. Καλό είναι σε ένα tweet να έχετε μέχρι τρία hashtags για είναι το μήνυμά σας όσο το δυνατόν πιο απλό.
Ακούστε προσεκτικά και πάρτε ιδέες. Θα πρέπει να θυμάστε πως τα hashtag είναι σημαντικό εργαλείο για να αρχίσετε μια συζήτηση, αλλά δεν είναι η ίδια η συζήτηση. Εάν πάρετε μια ιδέα από κάποιον άλλον χωρίς να δώσετε οτιδήποτε άλλο σημασίας στην συζήτηση, οι ακόλουθοί σας θα το καταλάβουν και δεν θα έχουν εκτίμηση για την εταιρεία σας.

Τέλος, δεν μπορείς να κρίνεις την επιτυχία ενός hashtag πολύ γρήγορα. Συχνά, χρειάζονται εβδομάδες ή μήνες πριν κάποιο πάρει την κινητικότητα που χρειάζεται. Για να έχετε τον έλεγχο του τι λειτουργεί, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ανάλυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση