GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/12

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα. ΚΡΙΟΣ Γενικά: Θα προσπαθήσεις μέσα από λίγο διάβασμα στα πεταχτά να ενη...


Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Θα προσπαθήσεις μέσα από λίγο διάβασμα στα πεταχτά να ενημερωθείς για ό, τι γίνεται γύρω σου αλλά και να κάνεις μικρές αλλά πολύ σημαντικές δικές σου δημιουργικές προτάσεις σε φίλους και με γνωστούς. Θέλεις οπωσδήποτε να επικοινωνήσεις κάποια θέματα τα οποία σε πιέζουν και χρειάζεσαι με κάποιο τρόπο να έρθεις πιο κοντά με πολύ περισσότερο κόσμο.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη αναπληρώνει αρκετά την εσωτερική σου ανάγκη να είσαι συντροφικός/η. Επίσης, με τον Ζυγό θα βρεθείτε να τα λέτε από κοντά και ίσως πέσουν και οι μάσκες από κάποιες διπλωματικές κινήσεις που ήδη έχει κάνει μαζί σου. Η πληροφορία που θα πάρεις από ένα φίλο ίσως να σε βοηθήσει να κινηθείς πιο γρήγορα απέναντι σε ένα άτομο για να προλάβεις κάποιες καταστάσεις και να μην χαθείτε μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ενδιαφέρον σου θα είναι πολύ έντονο για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και σίγουρα δεν θα αφήσεις τίποτε να πέσει στο κενό γιατί θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις σου με ένα τρόπο δημιουργικό.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η πολύτιμη φιλία ενός ατόμου σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποιες μικρές δυσκολίες που έχεις αυτή την στιγμή και σίγουρα θα δοκιμάσεις να πεις και τα εσώψυχά σου. Πάντως το να είσαι όσο μπορείς διπλωμάτης θα σε βοηθήσει να κινήσεις πολύ πιο εύκολα τα νήματα.
Ερωτικά: Δεν θα κολλήσεις στο παρελθόν και θα κινηθείς στο παρόν για να περάσεις καλά και για να ξεσκάσεις και λίγο. Έτσι θα μπορείς δειλά-δειλά να κάνεις κάποια όνειρα ότι θα τα βρεις με τον Δίδυμο, Τοξότη ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις συνέχεια ραντεβού και κινήσεις για πωλήσεις και είσαι σε μια υπερδιέγερση η οποία θα σε βγάλει από την πλήξη και την ρουτίνα. Σίγουρα δεν είσαι για πολλά αλλά μερικές φορές χρειάζεται να ξεπεράσεις και τον εαυτό σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά θέματα γιατί θέλεις επιτέλους να γνωρίζεις τι γίνεται και με ποιο τρόπο θα ξεκολλήσεις από την ανία που σε πιάνει πολλές φορές. Θα προσπαθήσεις πάντως να βελτιώσεις την θέση σου γιατί δεν θέλεις με τίποτε να είσαι στη ίδια κατάσταση και να μην εξελίσσεσαι.
Ερωτικά: Απιστίες, φλερτ και γενικά μια στάση πολύ παιχνιδιάρικη θα έχεις αυτή την ημέρα. Δεν θα κάνεις απαραίτητα κάτι με ένα άλλο πρόσωπο απλά θα παίξεις για να νιώσεις ότι αρέσεις γιατί χρειάζεσαι την επιβεβαίωση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πρόθεσή σου να ανοίξεις ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο θα σε υποχρεώσει να υποστηρίξεις άτομα που ίσως άλλες φορές δεν εμπιστευόσουν. Τώρα χρειάζεται να κάνεις διπλωματικές κινήσεις για να πετύχεις πολλαπλούς στόχους. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες σίγουρα θα νιώσεις ότι κάτι πάει να γίνει αλλά κάτι σε εμποδίζει να φτάσεις στην πηγή να πεις νερό. Ίσως γιατί δεν έχεις αποφασίσει τελικά προς του που θέλεις να πας ή τι σου πηγαίνει κι αυτό είναι και μπέρδεμα ετών.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η ανασφάλειά σου ή η νευρικότητά σου η οποία αυτόν τον καιρό είναι μεγαλύτερη από άλλες φορές μπορεί να κρυφτεί καλά πίσω από μια συμπεριφορά γιατί δεν θέλεις κανένας να την καταλάβει. Νιώθεις μια ανησυχία αλλά χωρίς να ξέρεις το γιατί.
Ερωτικά: Θα παίξεις και θα φλερτάρεις είτε αποκαλύπτοντας ποιος/α είσαι είτε με μηνύματα και σερφάρισμα στο ίντερνετ για να μάθεις πληροφορίες που δεν μπορείς να πάρεις έτσι και αλλιώς για ένα Τοξότη ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και ίσως νιώσεις ξαφνικά μια κούραση και τελικά τα αφήσεις όλα για την επόμενη ημέρα. Τα προβλήματα άλλων ατόμων θα σε αναστατώσουν και ίσως να ταυτιστείς με κάποιες δικές τους ιστορίες.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα σε ένα χώρο που θα μιλήσεις ή θα συναντήσεις πολύ κόσμο και αυτό θα σε σπρώξει να δείξεις και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Ίσως είναι από τις λίγες φορές που κάνεις κάτι χωρίς να ντρέπεσαι ή να έχεις εγωισμό και απόλυτη στάση. Αυτό σίγουρα θα είναι το μυστικό που θα ξεκλειδώσεις. Το διάβασμα, η ενημέρωση, η πίστη και η προσευχή θα σε βοηθήσουν σε όλα τα δύσκολα.
Ερωτικά: Προσπαθείς να μεταφέρεις το παιχνίδι στο δικό σου γήπεδο. Όχι ότι αυτό είναι το σωστό αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να απολογηθείς και να κάνεις πράγματα που σου φαίνονται βαρετά ή απρόσωπα. Πάντως αν θέλεις να κάνεις μια καινούργια γνωριμία η ημέρα προσφέρεται γιατί θα βρεθείς με πολλά νέα άτομα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν παραμένεις αμετακίνητος/η και αυτό σε βοηθάει να καταλάβεις πως γίνονται ακόμα και κάποιες δουλειές που προσπαθείς να μάθεις για να ξεκολλήσεις από τα ίδια και τα ίδια του παρελθόντος. Η πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών σου θα σου δώσει την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου αλλά και να κάνεις κάποιες εμπορικές πράξεις ή κινήσεις για να τις επεκτείνεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αγχώνεσαι γιατί έχεις τόσα να κάνεις που πιθανόν να μην ξέρεις τι να πιάσεις και τι να αφήσεις. Για αυτό ψυχραιμία. Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των πληροφοριών που θα σου έρθουν που θα σε μπλοκάρουν γιατί θέλεις να τις τσεκάρεις για να δεις αν είναι σωστές. Οι δυσκολίες στις σχέσεις σου με τα άλλα άτομα μπορεί να οφείλονται πιθανόν στην νευρικότητα που μπορεί να έχεις.
Ερωτικά: Νιώθεις ανεπάρκεια στην επικοινωνία σου γιατί άλλα λες και άλλα μπορεί να καταλαβαίνει το άλλο το άτομο. Πιθανόν να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να μην υπάρχει ένα πρόσωπο που να σε κατανοεί. Παρ” όλα αυτά η σχέση με τον Ταύρο ή τον Καρκίνο προσφέρει ασφάλεια αλλά και εκεί θα υπάρχει μια δυσκολία στην επαφή γιατί εσύ θα έχεις νευρικότητα ή άγχος.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνεται κάτι από το εξωτερικό που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι θα τα καταφέρεις. Αλλά οι τρέχουσες συνθήκες μπορεί να σε εξαντλήσουν και ίσως να μην μπορέσεις να μαζέψεις τα χαρτιά και γενικά οτιδήποτε χρειάζεσαι επιπλέον για να φτάσεις στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Για αυτό οι προσπάθειες σου θα πρέπει να είναι πολύ επιμελείς.
Κατέβασε τώρα το application του , για iphones, ipads και ipods
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Τα ταξίδια και η επικοινωνία θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Για αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτείς όσο μπορείς τις όμορφες στιγμές και να χαλαρώσεις ή να γίνεις ένα με την παρέα. Η τέχνη είναι το κομμάτι που θα σε οδηγήσει πιο βαθιά στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Κρατάς κάποιες αποστάσεις από τον Ταύρο γιατί αν δεν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να μιλήσουν οι αισθήσεις και όχι το κομμάτι που εσύ θέλεις, δηλαδή το επικοινωνιακό, θα είναι δύσκολο να έρθετε κοντά. Βέβαια όσο περνάει η ημέρα εσύ θα βλέπεις ότι υπάρχουν προοπτικές και μάλιστα θα αποφύγεις τις εντάσεις και τα άκρα. Ίσως αν αποφασίσεις να βρεις κάποιες αλήθειες μέσα σου να σε βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερη ανεξαρτησία.
Οικονομικά & Καριέρα: Δείχνεις ότι εξαρτάσαι και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ πιεστικό. Ίσως όμως να προσπαθήσεις να το δεις πλέον πιο ανοικτά, χωρίς να φοβάσαι τις επιπτώσεις. Εκτός αν έχει γίνει κάτι ακραίο που αυτό δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Θα ξεπεράσεις ένα θέμα πληρωμής για σήμερα γιατί θα λειτουργήσει ο από μηχανής Θεός που πάντα σε σώζει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι εγκλωβισμένος σε πολλές επιθυμίες και πράγματα που θέλεις να κάνεις και ίσως να βλέπεις ότι υπάρχουν εμπόδια ή ματαιώσεις για αυτό θα κρατήσεις κάποιες αποστάσεις και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Πλέον το μάθημά σου το έχεις καταλάβει καλά, αρκείσαι σε αυτά που έχεις και παραμένεις ψύχραιμος/η.
Ερωτικά: Θέλεις πολλά πράγματα να πεις και να κάνεις αλλά κάτι σε κρατάει και δεν σε αφήνει να εκφράσεις όλο το μεγαλείο που κρύβεις μέσα σου. Κρατάς κάποιες επιφυλάξεις για να μη χάσεις την ανεξαρτησία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια που υπάρχουν για να κάνεις κάτι σημαντικό. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και προς το τέλος του, ο Κρόνος ακόμα κρατάει κάποιες υποθέσεις που έχεις να τελειώσεις και κάνει τα πάντα να φαίνονται δύσκολα αλλά μάλλον εκπαιδεύεσαι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Σε απασχολούν κάποιες υποθέσεις και πρακτικά θέματα τα οποία όμως σου φαίνονται δύσκολα γιατί αφορούν στο σπίτι σου ή όλα όσα πρέπει να επιλύσεις και μετά να ασχοληθείς με εσένα σου φαίνονται βουνό γιατί έχεις τόσα πολλά να κάνεις που και εσύ μπερδεύεσαι. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει γιατί λόγω της ευστροφίας που έχεις σαν άτομο θα καταφέρεις να τα τελειώσεις όλα στην ώρα τους.
Ερωτικά: Θέλεις να δουλέψεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν θα είναι εύκολο να το θίξεις κυρίως αν αφορά σε κοινά οικονομικά. Για αυτό θα προσπαθήσεις να πεις αυτά που έχεις αλλά με ένα κομψό τρόπο για να μην τσακωθείς. Ίσως όμως να μην δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο γιατί φοβάσαι μη φανερώσεις την σκέψη που έχεις στο μυαλό σου για ένα άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να μαζέψεις χρήματα για να καλύψεις υποχρεώσεις και κάνεις αγώνα δρόμου, αλλά ευτυχώς η αισιοδοξία σου σε σώζει και δεν μπλοκάρεις και σίγουρα δεν εξαρτάσαι από άλλα άτομα. Το ζητούμενο είναι να βρεις λύσεις μόνιμες και όχι γρήγορες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Θέλεις να ξεμπλέξεις μια και καλή με αυτά που έχεις αναλάβει. Αυτές τις ημέρες βρίσκεσαι από εδώ και από εκεί και άκρη δεν βγάζεις αλλά τουλάχιστον ενημερώνεσαι και θα βγάλεις κάποιο λαβράκι. Ίσως καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι και να αφήνεις κάποια άτομα να κάνουν ότι θέλουν. Αυτό είναι το πιο δύσκολο για σένα γιατί δεν μιλάς και πολύ και τώρα θα χρειαστεί και νιώθεις σαν να απολογείσαι. Να θυμάσαι ότι η γνώση και η απλή πληροφόρηση πάντα σε βοηθάνε.
Ερωτικά: Μπορεί να αμφισβητείς το αποτέλεσμα μιας προσωπικής συζήτησης που είχες γιατί μέσα σου δεν πείθεσαι ότι υπάρχει αλήθεια και χωρίς να το δείχνεις να έχεις μια εσωτερική ανησυχία ότι κάτι θα γίνει αλλά δεν ξέρεις τι. Μην το βλέπεις τόσο δύσκολο γιατί από μόνος/η κόβεις τελικά την επικοινωνία. Ίσως να είναι μια δική σου ανασφάλεια και να πιστεύεις ότι ακόμα και να χωρίσεις χωρίς όμως να υπάρχει αφορμή ή υπόβαθρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Διανύεις μια περίοδο περίεργη γιατί με κάποιο τρόπο όλες οι καταστάσεις θα σε σπρώξουν να μην δρας προς τα έξω τόσο δυναμικά αφού και ο Άρης άφησε από σήμερα το ζώδιό σου, οπότε αυτόματα θα νιώσεις ότι οι συνθήκες που σε πίεζαν χαλάρωσαν ή ότι κάτι άλλο πάει να γίνει, χωρίς απαραίτητα να είναι κακό όπως εσύ σκέφτεσαι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Ο Άρης που μπήκε στο ζώδιο σου από σήμερα και θα παραμείνει μέχρι και τις 11.1 θα σου δώσει την ανάλογη ενέργεια που χρειάζεσαι για να κινήσεις καλύτερα όλες τις υποθέσεις σου και το πιο σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Έχεις βάλει τον αυτόματο πιλότο και πηγαίνει αφού αποφάσισες να παραμερίσεις τους φόβους σου και τις ανησυχίες σου. Με τον τρόπο σου θα βελτιώσεις όλα τα κακώς κείμενα γιατί θα πάψεις να αγωνιάς. Όταν το κάνεις αυτό οι σχέσεις σου εξελίσσονται πιο εύκολα και ίσως τώρα που δεν ψάχνεις εναγωνίως να βρεθεί κάτι πολύ καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να μιλήσεις για κάτι που μέχρι τώρα ήταν δύσκολο και ίσως να βρεθείς με άτομα που κατά την γνώμη σου έχουν το ταλέντο και την πείρα να σε καταλάβουν.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις και να αποδείξεις ότι όλα μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί η ανάμιξή σου με άτομα να είναι όσο μπορείς πιο βολική σε εσένα γιατί οι μεγάλες διαφορές θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Αν κάνεις μια συγκέντρωση ή βρεθείς με πολύ κόσμο θα χρειαστεί να έχεις εύκολη πρόσβαση, κυρίως στην επικοινωνία.
Ερωτικά: Ένας Τοξότης σε αναστατώνει. Αν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση μπορεί να μην ξέρεις πως να διαχειριστείς αυτό το παραπάνω που πρέπει να δώσεις ή να δείξεις ότι υπάρχει από την πλευρά σου για να μην σταματήσει να ρέει. Πρόσεξε μην κολακεύεσαι και μετά γίνουν λάθη.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως η διάλυση ενός σχήματος που αγωνίστηκες πολύ για να πετύχεις, σήμερα να σε αναστατώσει πάρα πολύ γιατί μπορεί να έφτασες στην πηγή και να μην ήπιες καθόλου νερό. Θα σε ενοχλήσει αλλά μπορεί να ξαναδημιουργήσεις γρήγορα κάτι καινούργιο με περισσότερη σταθερότητα και πιθανότητα και να εισπράξεις από εκεί.

Πηγή: www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση