GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξενύχτησαν στο καφενείο... παίζοντας παράνομα ΠΟΚΕΡ! 7 συλλήψεις στην Ξάνθη

Επτά άτομα συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι Αστυνομικοί σε καφενείο της Ξάνθης να επιδίδονται σε παράνομο τζόγ...



Επτά άτομα συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι Αστυνομικοί σε καφενείο της Ξάνθης να επιδίδονται σε παράνομο τζόγο.
Οι δράστες, ηλικίας 59, 51, 38, 34, 33, 31 και 27 ετών και ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, έστησαν ένα μικρό καζίνο σε καφενείο της περιοχής ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί παιγνίων και περί καζίνων.

Το χρονικό της σύλληψης!
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), όπου εντόπισαν τον 31χρονο ιδιοκτήτη του, να έχει οργανώσει τη διενέργεια του τυχερού - απαγορευμένου παιγνίου «ΠΟΚΕΡ», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν άλλοι επτά δράστες - παίκτες.
Στην κατοχή των δραστών και στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
147 μάρκες
2 τράπουλες
Το χρηματικό ποσό των 74 ευρώ
1 τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση