GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: 82χρονος σκοτώθηκε προσπαθώντας να κατεβάσει θερμοσίφωνα

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 82χρονος, συνταξιούχος αστυνομικός, από την περιοχή της Αχλαδινής Ηλείας χθες το πρωί, που έπεσε από την τα...


Τραγικό τέλος βρήκε ένας 82χρονος, συνταξιούχος αστυνομικός, από την περιοχή της Αχλαδινής Ηλείας χθες το πρωί, που έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του, τη στιγμή που προσπαθούσε να κατεβάσει έναν ηλιακό θερμοσίφωνα.
Το δυστύχημα συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο άτυχος ηλικιωμένος, Κώστας Ν. Γεωργακόπουλος, είχε ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού του, στην Αχλαδινή, με σκοπό να μεταφέρει τον ηλιακό θερμοσίφωνα που βρισκόταν στο σημείο.
Κατά την διάρκεια που κατέβαινε όμως, γλίστησε από την σιδερένια σκάλα με αποτέλεσμα να πέσει από την διόροφη οικία και να τραυματισθεί θανάσιμα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην αυλή του σπιτιού του.
Η σύζυγός του, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο και αντιλήφθηκε τι συνέβη, δεν μπορούσε να πιστέψει το τραγικό συμβάν και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή και μετέφερε τον άτυχο ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Να σημειωθεί πως ο 82χρονος, Κώστας Ν. Γεωργακόπουλος, ζούσε στο χωριό με την σύζυγό του ενώ στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας και της Φολόης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, καθώς εκτός από την επαγγελματική του ιδιότητα ως αστυνομικός, είχε διατελέσει και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αχλαδινής, για δύο τετραετίες.
Η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην μικρή κοινότητα της Αχλαδινής και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό συμβάν, καθώς ο άτυχος ηλικιωμένος, ήταν πάντα δραστήριος και υπερκινητικός και συχνά ασχολιόταν με διάφορες εργασίες στο χώρο του σπιτιού.
Ο αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Πέτρος Γιαννακόπουλος, μόλις έμαθε για το περιστατικό, εξήρε το ήθος και την προσωπικότητα του άτυχου Κώστα Ν. Γεωργακόπουλου, τον οποίο γνώριζε προσωπικά, όχι μόνο μέσα από την δράση του στην πολιτική σκηνή του τόπου αλλά και λόγω της καταγωγής του, από το χωριό Αχλαδινή, εκφράζοντας τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η κηδεία του 82χρονου συνταξιούχου αστυνομικού θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Αχλαδινής.
www.patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση