GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευάλωτοι σε επιθέσεις από χάκερς 9 στους 10 κωδικούς χρηστών

Η Intel ανακοίνωσε πρόσφατα την εξαγορά του PasswordBox, ενός βραβευμένου παρόχου υπηρεσίας διαχείρισης ταυτότητας... σε διαφορετικέ...


Η Intel ανακοίνωσε πρόσφατα την εξαγορά του PasswordBox, ενός βραβευμένου παρόχου υπηρεσίας διαχείρισης ταυτότητας... σε διαφορετικές πλατφόρμες, με έδρα στο Μόντρεαλ. Η υπηρεσία παρέχει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να συνδεθούν σε όλους τους δικτυακούς τόπους και τις εφαρμογές από οποιαδήποτε συσκευή τους, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσουν ή να θυμούνται τους κωδικούς πρόσβασης.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση της Deloitte, ποσοστό μεγαλύτερο από το 90% των κωδικών πρόσβασης που δημιουργούνται από τους χρήστες είναι ευάλωτοι σε επιθέσεις από hackers, αναφέροντας ότι οι 10.000 περισσότερο χρησιμοποιούμενοι κωδικοί θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο 98% του συνόλου των λογαριασμών.

Η εταιρεία Experian, σύμφωνα με το protothema, έχει διαπιστώσει ότι ο μέσος χρήστης είχε 26 λογαριασμούς online που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, αλλά χρησιμοποιεί μόνο πέντε διαφορετικούς κωδικούς. Επίσης, σχεδόν το 37% των χρηστών έχει ζητήσει βοήθεια σχετικά με το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης για τουλάχιστον ένα δικτυακό τόπο ανά μήνα.

Ως αποτέλεσμα αυτής της εξαγοράς, το PasswordBox θα αποτελεί τμήμα του οργανισμού Safe Identity, στο Intel Security Group. Ο οργανισμός Safe Identity στοχεύει στην παροχή λύσεων που μειώνουν τον κόπο που χρειάζεται να καταβάλουν οι καταναλωτές για τους κωδικούς πρόσβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση