GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

99 τσεκούρια σε βαλίτσα μετέφεραν Βούλγαροι

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άντρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που σταμάτησαν για έλεγχο στην ευρύτερη περιοχή του Βελεσ...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άντρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που σταμάτησαν για έλεγχο στην ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Βούλγαροι, όταν άνοιξαν τον χώρο των αποσκευών και βρήκαν μέσα… 99 τσεκούρια!

Τα παρά ένα… 100 τσεκούρια βρίσκονταν μέσα σε μία βαλίτσα που κατασχέθηκε και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι τρεις αλλοδαποί, δύο 45χρονοι και ένας 24χρονος, τα είχαν εισάγει λαθραία από την πατρίδα τους και σκόπευαν να τα πουλήσουν στην αγορά. Οι ίδιοι, πάντως, δεν το παραδέχθηκαν κι έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι μόνο για παράνομη οπλοκατοχή.

*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου οδηγήθηκαν δύο Έλληνες ηλικίας 28 και 56 χρόνων που συνελήφθησαν στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για λαθρεμπορία, όταν βρέθηκε να έχουν μαζί τους μια συσκευασία με καπνό βάρους 500 γραμμαρίων που δεν έφερε την ειδική ταινία φορολόγησης.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση