GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύελλα με τον Παπαδάκη στον ANT1 λόγω Λαζόπουλου και Χαϊκάλη...

Θέμα έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες στον ANT1 με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη από την οποία ξεκίνησε η υπόθεση Χαϊκάλη. Το...

Θέμα έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες στον ANT1 με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη από την οποία ξεκίνησε η υπόθεση Χαϊκάλη.
Το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε εκεί ο Λάκης Λαζόπουλος και έκανε την πρώτη σχετική αποκάλυψη.
Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει έντονη ενόχληση από πλευράς Κυριακού με τον παρουσιαστή διότι θεωρεί ότι ήταν σκηνοθετημένα όσα ελέχθησαν ως τυχαία. Ο Γ. Παπαδάκης το αρνήθηκε αλλά τα πράγματα κινούνται μέχρι στιγμής σε τεντωμένο σχοινί. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα  εξελίξεις...
Ο Τηλεοπτικός

9 σχόλια

  1. ΒΡΩΜΑ, ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του κ. Σαμαρά, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.

    Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κ. Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κ. Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.

    Είτε ο κ. Σαμαράς έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός.

    Το «Success Story», που έγινε ΜΙΖΑ-Story και ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ-Story!!!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ των καταστροφέων της χώρας, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή





  2. Τη μήνυση του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε ότι αναμένει ο Παύλος Χαϊκάλης, σημειώνοντας ότι όταν δει το περιεχόμενο της, θα καταθέσει "μήνυση για ψευδή καταμήνυση"!

    Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και η δικηγόρος του Έλενα Τζούλη, σε συμφωνία με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο, δεν κατατέθηκε από τις 6 Δεκεμβρίου το όνομα του Γιώργου Αποστολόπουλου στις δικαστικές αρχές.
    Υποστήριξαν ότι η συμφωνία έγινε, προκειμένου να μη διαρρεύσει το όνομα και εξαπέλυσαν αιχμές για κωλυσιεργία, καθώς υποστήριξαν ότι κατατέθηκε το όνομα επισήμως στις 12 Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι την αποκάλυψη της υπόθεσης από το Λάκη Λαζόπουλο, δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.

    Η Έλενα Τζούλη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση "για την ηθική βλάβη που υπέστη ο κ. Χαϊκάλης" και "ζητήσαμε την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κ. Αποστολοπούλου για να διαπιστωθεί από ποιον ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο τελευταίο ραντεβού, καθώς και για να εντοπιστεί το πρόσωπο που θα του έδινε τα χρήματα."

    Μάλιστα η δικηγόρος είπε θα ήταν πραξικόπημα να κλείσει η υπόθεση χωρίς άρση του απορρήτου.

    Η κα Τζούλη αναφέρθηκε στην κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου λέγοντας οτι ουσιαστικά αποτελεί "παραδοχή του ίδιου οτι διέπραξε το αδίκημα" και χαρακτήρισε γελοία τη δικαιολογία οτι ήθελε να αποδείξει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι αργυρώνητος. Επισήμανε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν στη Νέα Δημοκρατία "από τον κ. Σαμάρα ως φίλο και σύμβουλο του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη για να βοηθήσει στην υπόθεση των CDS"

    Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστήριξε οτι "όταν έγινε η ιστορία με τους κουμπαράδες ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε εντός 24 ωρών" λέγοντας ότι στη δική μου περίπτωση υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι ήξερε ο κ Πιπερόπουλος και σταμάτησε την παρουσία του με ΑΠΟΧΗ

    http://piperopoulos.blogspot.com/2014/10/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

    Υπάρχουν δύο εκδοχές:

    Η εκδοχή Αποστολόπουλου είναι πως ήθελε να φανερώσει στον Καμμένο τι κουμάσι είναι ο Χαϊκάλης (Γιατί; Είχε τίποτα προσωπικό μαζί του; Και άντε και το έκανε, τι θα κέρδιζε;), αλλά δεν ενημέρωσε τον Καμμένο (!!), ούτε και μαγνητοφώνησε την συζήτηση και επινόησε όλα τα υπόλοιπα για τράπεζες, Σαμαράδες και τα λοιπά. Και αντί να καλέσει στο τέλος τον Καμμένο ή τις αρχές, για να πιάσουν τον Χαϊκάλη, ξαφνικά δεν πάει στο τελευταίο ραντεβού!!!

    Η άλλη εκδοχή, είναι πως ο Αποστολόπουλος είναι ένα από τα μακριά χέρια του συστήματος (αυτό δικαιολογείται από το γεγονός πως ήταν σύμβουλος Παπανδρέου, Σαμαρά, Καμμένου, τραπεζών, Ντόιτσε μπανκ κλπ.) και πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανακατεύεται σε σκοτεινές υποθέσεις με μίζες και δωροδοκίες. Έχει επαφές με τράπεζες, Ελβετίες, και λέει πως τον έβαλε ο Σαμαράς, του οποίου κλείνει και ραντεβού, λες και είναι γραμματέας του!!!
    Και στο τελευταίο ραντεβού με τον Χαϊκάλη δεν πάει, γιατί τον ειδοποιούν άτομα μέσα από την Αστυνομία ή την Εισαγγελία!

    Όταν ξεσπάει το θέμα, όλα τα κανάλια αρνούνται την πιθανότητα αλήθειας του θέματος και βάλλουν κατά του Χαϊκάλη και κατά της αυθεντικότητας και της ύπαρξης του βίντεο. Και τον Αποστολόπουλο τον αναλαμβάνει ο δικηγόρος που ανέλαβε τον Κασιδιάρη, ενώ ο ίδιος ο Σαμαράς, πάνω στον πανικό του και παρακινούμενος από τα «κορυφαία μυαλά»- συνεργάτες του, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!! (Πρωτοφανές στα χρονικά για Πρωθυπουργό, να φέρεται ως ιδιώτης!!!). Μόνο που… ΑΝΤΙ να καταθέσει μήνυση κατά του Αποστολόπουλου που τον εμπλέκει, αφού ΑΥΤΟΣ αναφέρει το όνομά του, ως εντολέα της «μίζας προς αποστασία», καταθέτει μήνυση ΚΑΤΑ του Χαϊκάλη (!!!). Δηλαδή, όχι κατά αυτού που το είπε, αλλά κατά αυτού που το άκουσε (!;!;!;!)

    Στην δεύτερη εκδοχή, φαίνεται όλη η σαπίλα του συστήματος! Πολιτικό, τραπεζικό, δικαστικό, ευρωπαϊκό, δημοσιογραφικό και παρακρατικό.

    Ο καθένας τα συμπεράσματά του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To σάπιο πολιτικό- οικονομικό σύστημα προσπαθεί τώρα να στραφεί κατά του κ. Χαϊκάλη και να τον φυλακίσει.

    Ας τα βλέπει ο Σύριζα. Θέλουν να φιμώσουν κάθε άλλη φωνή ( πρώτα στράφηκαν κατά της Χ.Α, τώρα κατά των ΑΝΕΛ, μετά σειρά θα έχουν Σύριζα και ΚΚΕ και όποιος διαφωνεί ). Εκβιασμοί, τρομοκρατία ασκούν τα ελεγχόμενα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, αλλά και τμήμα του πολιτικού κόσμου. Είναι ντροπή για το ήθος της ΝΔ οι μεθοδεύσεις των ανθρώπων της ΠΟΛΑΝ. Η ΝΔ θα πληρώσει ακριβά τα παράκεντρα εξουσίας...

    Κάτω τα χέρια από τον Χαϊκάλη. Κάτω η λάσπη κατά του Χαϊκάλη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  6. Ήταν που ήταν απονομιμοποιημένοι και πεθαμένοι, τα πολιτικά πτώματα Σαμαράς-Βενιζέλος, τώρα με το "Ελληνικό Watergate" (για μένα αντίστοιχου βάρους είναι η υπόθεση Χαϊκάλη!!), δηλαδή την προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή, για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με αυτόν τον τρόπο να κρατηθούν στις καρέκλες τους,

    για να συνεχίσουν να εισάγουν νέα μνημόνια (βλέπε enail Χαρδούβελη προς Τρόϊκα), εξαφανίζοντας τελείως και αυτές ακόμα τις πενιχρές συντάξεις, μισθούς και εργασιακά δικαιώματα (ο Μητρόπουλος φωνάζει εδώ και 3 χρόνια, ότι στόχος τους είναι η βουλγαροποίηση του βιοτικού επιπέδου των ελλήνων), όπως και την απόλυση ΑΛΛΩΝ 15.000 δημ. υπαλλήλων (το ΕΣΥ είναι υπό διάλυση από την έλλειψη προσωπικού),

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ "ΣΑΜΑΡΑΣ-GATE" και το πνίξιμο της καταγγελίας Χαϊκάλη,
    όχι μόνο θα φάνε σφαλιάρα που θα πάει σύννεφο από τον ελληνικό λαό,
    αλλά έχουν ενδυναμώσει ήδη τους ΑΝ.ΕΛ., που ίσως εκτοξευτούν σε ποσοστά μεγαλύτερα από αυτά που πήραν τον Ιούνιο του 2012 και δίνουν σίγουρη την αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Είναι τέτοια η σήψη, η μπόχα, η δυσωδία που αναδύουν αυτά τα πολιτικά πτώματα, που έχουν προκαλέσει πιά αηδία και σιχαμάρα στον ελληνικό λαό!

    Θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί μόνοι τους από καιρό, αν είχαν ίχνος και τσίπα αξιοπρέπειας, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για να τη βρουν αυτά τα αχρεία λαμόγια;;;;

    Αίσχος και αηδία... Τίποτα άλλο!



    ΑπάντησηΔιαγραφή


  7. Οι αχρείοι και πανηλίθιοι του Μαξίμου, νομίζουν ότι με το που έβαλαν την υπόθεση "Σαμαράς-γκέητ" στο αρχείο, τελείωσαν, καθάρισαν!

    Πλανώνται πλάνην οικτράν, οι γελοίοι!

    Στο αρχείο της εισαγγελίας μπορεί να μπήκε, αλλά δεν μπήκε στο αρχείο του μυαλού του ελληνικού λαού!!!

    Ο λαός μας δεν πρόκειται να ξεπεράσει έτσι αυτή την κοροϊδία, αυτή την μπόχα, αυτή τη σήψη, την σαπίλα των αχρείων πολιτικών πτωμάτων Σαμαρά-Βενιζέλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ 168 ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ/ΚΩΛΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με μια απλή κίνηση η τυφλή δικαιοσύνη άφησε κάπου πρόχειρα τη ζυγαριά και το ξίφος για να απελευθερώσει τα χέρια της προκειμένου να κάνει τη γνωστή κίνηση … αρχει(δ)οθέτησης της υπόθεσης Χαικάλη- Αποστολόπουλου.

    Το «σκεπτικό» του πορίσματος με το οποίο τοποθετούνται οι καταγγελίες του βουλευτή στο αρχείο, έχει να κάνει με το γεγονός ότι το οπτικοακουστικό υλικό που παραδόθηκε είναι προϊόν υποκλοπής, άρα παράνομο και ως εκ τούτου δεν μπορεί...
    να ληφθεί υπόψη.

    Κάπως έτσι όλα όσα καταγγέλλει ο βουλευτής ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα όχι μόνο δεν θα ακουστούν δημόσια, αλλά απαγορεύεται και να εξεταστεί από τις αρμόδιες αρχές η βασιμότητά τους.

    Για παράδειγμα , σύμφωνα με τον Π. Χαϊκάλη ο Γ. Αποστολόπουλος του είχε εκμυστηρευθεί ότι ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης είναι «ο πιο έξυπνος γιατί τα παίρνει από παντού και έχει παντού χορηγούς». Επίσης υποστήριξε ότι ο Αποστολόπουλος του είπε ότι τα πρώτα 700.000 ευρώ που αφορούσαν τον χρηματισμό του θα του τα έδινε ο ίδιος ή ο φρουρός του προέδρου. Όταν ρωτήθηκε αν εννοούσε τον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλα απάντησε «ναι».

    Τα ερωτήματα που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη …αρχειοθέτησε είναι προφανή:δεν είναι άραγε μείζονος σημασία μια καταγγελία απόπειρας χρηματισμού ενός βουλευτή για να επηρεαστεί η ψήφος του σε μια τόσο κρίσιμη διαδικασία όπως αυτή της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας;
    Η σε βάθος διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης μπορεί να εμποδιστεί από διαδικαστικές τυπικότητες όπως ο χαρακτηρισμός του οπτικοακουστικού υλικού ως παράνομο; είναι υπέρτερη των τυπικών θα δοθεί το πλήρες βίντεο στην δημοσιότητα;

    Γιατί η εισαγγελία 15 ημέρες χωρίς να κάνει τίποτα;

    Ειδοποιήθηκε από κάποιον ο Αποστολόπουλος και δε πήγε στο τελικό ραντεβού;

    γιατί δεν αίρεται η άρση απορρήτου του κύριου Αποστολόπουλου για να φανεί από ποιόν ενημερώθηκε;

    Ποια είναι η οικονομική κατάσταση του εν λόγω κυρίου;

    Η φορολογική του δήλωση; Που εργάζεται; που είναι το γραφείο του;

    κυρ δικαστή... ξέρετε τίποτα για υπόθεση Μπλατάκου;...γιατί η πρωθηπουργαρα μας δεν του έκανε μήνυση;;;;ΑΙΣΧΟΣ ..
    Δημήτρης Μηλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση