GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μωρό γεννήθηκε τα Χριστούγεννα μέσα στο μετρό!

Ένα απρόσμενο γεγονός έγινε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο για μια γυναίκα και όχι μόνον! Η γυναίκα ήταν έγκυος και τα νερά της έσπασα...

Ένα απρόσμενο γεγονός έγινε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο για μια γυναίκα και όχι μόνον!

Η γυναίκα ήταν έγκυος και τα νερά της έσπασαν πρόωρα, χωρίς αυτή να το περιμένει, την ώρα που βρισκόταν σε ένα συρμό του μετρό στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Η διαδικασία του τοκετού ξεκίνησε αμέσως, προτού η γυναίκα προλάβει να μετακινηθεί. Δυο αστυνομικοί τη βοήθησαν να γεννήσει μέσα στο συρμό.

Οι άνδρες της αστυνομίας έλαβαν την κλήση και ανέβηκαν στο συρμό και βοήθησαν να γεννηθεί το αγοράκι.

"Έλπιζα να είναι μια ήσυχη ημέρα στη δουλειά", είπε ο αρχιφύλακας Ντάνιελ Κέιμπαν. "Αλλά αυτή ήταν μια όμορφη εμπειρία", πρόσθεσε μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC 10.

Παραδέχθηκε ότι φοβόταν λίγο. "Βαθιά μέσα μου, προσευχόμουν να έφθανε μια ειδικευμένη μονάδα με γιατρό. Αλλά τελικά ήταν μια ευλογία όλο αυτό, κατά τη διάρκεια των γιορτών, ένα μωρό των Χριστουγέννων".

"Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ήταν απίστευτο", σχολίασε ο συνάδελφός του Ντάρελ Τζέιμς, ο οποίος πρόσθεσε ότι η μητέρα ήθελε αμέσως "να πάρει το μωρό" στην αγκαλιά της και ότι ο πατέρας πρόσφερε το πουκάμισό του για να τυλίξει το βρέφος ώστε να είναι ζεστό. "Αυτά είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που είχα ποτέ", πρόσθεσε.

Η μητέρα και το νεογέννητο, που διακομίστηκαν λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, είναι καλά, ενώ και οι αστυνομικοί έχουν συνέλθει από τα έντονα συναισθήματα που δοκίμασαν.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας σιδηροδρόμων, Τόμας Τζέι Νέστελ, χαιρέτισε το πώς εκτέλεσαν το καθήκον τους οι άνδρες του μέσω Twitter. Και "για όσους ρώτησαν", σημείωσε ότι στο βρέφος δόθηκε "ελευθέρας", προσθέτοντας "συγχαρητήρια!" στους γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση