GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σιούφας: Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να βρουν τη δύναμη να συνεννοηθούν...

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΟΥΦΑ.  Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά. Με υγεία, ...

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΟΥΦΑ. 
Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά. Με υγεία, πρόοδο και προκοπή για όλους.
Το 2015 να είναι χρονιά καλύτερη και από την χρονιά που φεύγει και να μας κάνει περήφανους για την πατρίδα μας και το μέλλον της.
Οι αρετές μας της αντοχής, της λογικής, της εθνικής ενότητας και της αλληλεγγύης να μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε για να διανύσουμε και αυτήν την χρονιά με λιγότερες συνέπειες της κρίσης για τους πολλούς. Εύχομαι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να βρουν τη δύναμη να συνεννοηθούν και από κοινού να συμφωνήσουν σε ένα σχέδιο οριστικής διάσωσης της χώρας, ένα σχέδιο κοινής πορείας, με εθνική και κοινωνική ενότητα και ομοψυχία.
Το χρωστάμε στην Πατρίδα και τη Νέα Γενιά που δοκιμάζεται περισσότερο από όλους. Πιστεύω και ελπίζω οι θυσίες και οι προσπάθειες όλων να δικαιωθούν ακόμα περισσότερο το 2015.
Ας κάνουμε την Ελπίδα δύναμη και την Δύναμη δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση