GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζεύει τα κομμάτια του για τη Μάλμε ο Ολυμπιακός

Η σοβαρή αγωνιστική κρίση που διέρχεται ο Ολυμπιακός είναι δεδομένη, ενώ  μετά τη νέα απώλεια στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ γίνεται α...



Η σοβαρή αγωνιστική κρίση που διέρχεται ο Ολυμπιακός είναι δεδομένη, ενώ  μετά τη νέα απώλεια στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ γίνεται ακόμη πιο δύσκολος ο στόχος του πρωταθλήματος παρότι υπάρχουν μέχρι το τέλος 22 αγωνιστικές.

Το αγωνιστικό και ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα είναι οφθαλμοφανές, με την προσπάθεια πλέον να στρέφεται στον τρόπο με τον οποίο θα διαφυλαχθεί η συνέχεια της ευρωπαϊκής παρουσίας της, καθώς παρότι το ματς της Τρίτης με την Μάλμε είναι στο Καραϊσκάκη κι ο Ολυμπιακός περνάει και με ισοπαλία, κανείς δε νιώθει σίγουρος με την εικόνα που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα οι ερυθρόλευκοι.

Υπό κρίση είναι προφανώς και ο Μίτσελ που δέχεται κριτική για τις επιλογές του σε ενδεκάδα και τακτική, αλλά κυρίως για τις μεγάλες αδυναμίες που εμφανίζει εσχάτως ο Ολυμπιακός σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Ενώ για τους παίκτες υπάρχουν σοβαρά παράπονα ότι δεν έχουν πάθος και νεύρο στον τρόπο που αγωνίζονται και δεν αντιδρούν όπως πρέπει ώστε να διορθωθεί η κατάσταση.

Η απογοήτευση ήταν έκδηλη σε όλους μετά το 2-2 με τον ΠΑΣ και τη νέα απώλεια, παρότι η ομάδα είχε καταφέρει να ανατρέψει το προβάδισμα του αντίπαλου. Ο προπονητής δυσκολευόταν να εξηγήσει το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ αν και παραδέχτηκε τις δικές του ευθύνες έδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει σοβαρά παράπονα από τη στάση των ποδοσφαιριστών του. Και τώρα ψάχνει τις λύσεις και το ιδανικότερο με βάση τις συνθήκες σχήμα για το παιχνίδι της Τρίτης, έχοντας να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα με τον τραυματισμό του Μιλιβόγεβιτς.

Αργά τη νύχτα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ανέβασε ένα σχόλιο στο facebook με σύνθημα για τη συνέχεια και με αποφασιστικότητα εκ μέρους της διοίκησης ότι τα λάθη που έχουν γίνει στην ομάδα της φετινής σεζόν θα διορθωθούν. Αλλά κι ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του τίτλου όσο κι αν διευρύνεται αντί να μειώνεται η απόσταση από την κορυφή. Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά: «Kάτι τέτοια βράδια μένουμε λίγοι στα τείχη της πόλης. Το ξέρω και σέβομαι κάθε κριτική. Σίγουρα έχουμε κάνει λάθη αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να διορθωθούν! Όσοι νομίζουν ότι θα ρίξουμε λευκή πετσέτα μάλλον δεν ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός και ποιός ακριβώς είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πόσο αγαπάει αυτή την ομάδα!»

Στον Ολυμπιακό περιμένουν ότι οι παίκτες με προσωπικότητα θα βγουν μπροστά το βράδυ της Τρίτης και θα μπορέσουν να προστατεύσουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, ώστε να μη χαθεί ο στόχος της Ευρώπης. Σε ένα ματς στο οποίο κρίνονται πολλοί και πολλά, αν και είναι βέβαιο ότι το προσεχές διάστημα θα ληφθούν εκ μέρους της διοίκησης του Ολυμπιακού σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση