GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάθε εμπλοκή στην υπόθεση δωροδοκίας βουλευτών αρνήθηκε ο Σούκουρης

Aρνήθηκε ο Γιώργος Σούκουρης οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση των καταγγελιών περί δωροδοκίας βουλευτών με στόχο να εξασφαλιστεί η πλ...

Aρνήθηκε ο Γιώργος Σούκουρης οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση των καταγγελιών περί δωροδοκίας βουλευτών με στόχο να εξασφαλιστεί η πλειοψηφία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, με ολιγοσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση και τον είχε καλέσει για εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή (κακούργημα). Μάλιστα, ο Γ. Σούκουρης εκτός απροόπτου την ερχόμενη Τρίτη θα περάσει και πάλι το κατώφλι του Εφετείου προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις του εισαγγελέα.
Τώρα, στο υπόμνημά του, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχεται ότι είχε επαφές με την βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνω Σταυρούλα Ξουλίδου αρνείται όμως κατηγορηματικά ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι καταγγελίες της πως επιχείρησε να την δωροδοκήσει «με 2-3 εκατομμύρια ευρώ». Ο Γιώργος Σούκουρης δηλώνει «απλός βιοπαλαιστής που προσπαθεί να ζήσει την οικογένεια του» και αναφερόμενος στο περιεχόμενο των συζητήσεων του με την κ. Ξουλίδου φέρεται να υποστηρίζει ότι αφορούσαν τους Βορειοηπειρώτες αλλά και «γενικά θέματα πολιτικής φύσεως». Τέλος, για τα περίφημα μηνύματα μέσω facebook υποστηρίζει πως «έχουν παρερμηνευθεί».
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ( ΓΑΠ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΠτΔ, ΑΣ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !

    ΟΣΟ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    Νέα πρόσωπα στο προσκήνιο...
    Δεν "τραβάει ο Δήμας ή ο Παπαδήμας ενώ ακούγεται και η Παπαδάτου Σοφία η πανέμορφη διώκτης της διαφθοράς και του εγκλήματος μαζί με αλλα νέα πρόσωπα!

    "Πρόεδρος στις 29 Δεκεμβρίου ή εκλογές στις 25 Γενάρη"
    Στην λίστα των ονομάτων που ακούγονται είναι και πρόσωπα εντός και εκτός πολιτικής, όπως π.χ. ο αστροφυσικός Δημήτρης Νανόπουλος και ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, η Ποινικολόγος Ποιήτρια κ. Ιωάννα Καστραντά, για τις οικολογικές της ευαισθησίες, η κ. Μαρία Δαμανάκη, η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθηγητής Βασίλη Σκουρής, ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος ως υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας λόγω των μηνύσεων στην κ. Μέρκελ και στην Τρόικα, ενώ ακούγεται και η Παπαδάτου Σοφία η πανέμορφη διώκτης της διαφθοράς και του εγκλήματος μαζί με αλλα νέα πρόσωπα, ενώ κάλλιστα στον πίνακα των υποψηφιοτήτων θα μπορούσαν να είναι άλλοι πέντε με επτά!

    Παρόλα αυτά θα πάμε σε εκλογές γιατί αυτοί που τα "πήραν στην αρχή" κατάλαβαν ότι οι επόμενοι πήρα περισσότερα δηλ. 3 εκατομμύρια λέγανε στην Μηλιώνη σήμερα.
    Νίκος Δημοκρατικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση