GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στη Βρετανία

Πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από το σχολείο Χάικλιφ της περιοχής Ντόρσετ στο Μπόρνμουθ της Μεγάλης Βρετανίας, με αποτέλεσμα να δ...



Πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από το σχολείο Χάικλιφ της περιοχής Ντόρσετ στο Μπόρνμουθ της Μεγάλης Βρετανίας, με αποτέλεσμα να δοθεί η εντολή οι καθηγητές και οι μαθητές να παραμείνουν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της αστυνομίας, ενώ λέγεται πως τα πυρά από αεροβόλο στόχευαν σε εργάτες που εκτελούσαν έργα έξω από το φράκτη του σχολείου.

Παρ’όλα αυτά, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ η βρετανική αστυνομία καθησυχάζει τους γονείς των παιδιών πως δεν κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

Εντούτοις, οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή, ενώ έχει γίνει μία σύλληψη του άνδρα που φέρεται ότι πυροβόλησε στην περιοχή γύρω από το σχολείο, ενώ εντοπίστηκαν ένα αεροβόλο και πυρομαχικά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως τα παιδιά στο σχολείο δεν κινδυνεύουν και παραμένουν ασφαλή στο κτίριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση