GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα για τον Σ. Φυντανίδη από τον Σ. Θεοδωράκη

To δικό του μήνυμα για την απώλεια του "Σερ" της ελληνικής δημοσιογραφίας Σεραφείμ Φυντανίδη, έστειλε ο επικεφαλής του Ποταμιού...

To δικό του μήνυμα για την απώλεια του "Σερ" της ελληνικής δημοσιογραφίας Σεραφείμ Φυντανίδη, έστειλε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Στο μήνυμά του, ο κ. Θεοδωράκης σημειώνει: "Ένας δάσκαλος της δημοσιογραφίας που συνέδεσε το όνομά του με την ελευθερία του Τύπου, έφυγε χθες. Ο Σεραφείμ Φυντανίδης όμως, δεν ήταν μόνο ένας υπερασπιστής της ελεύθερης δημοσιογραφικής έκφρασης, υπήρξε επίσης ένας κοσμοπολίτης, ένα ανοιχτό πνεύμα που γεννούσε ιδέες και καινοτομούσε. Θα θυμάμαι πάντα την εποχή που με δέχτηκε στην Ελευθεροτυπία, τις συμβουλές που μου έδινε και την απόλυτη ελευθερία που ενέπνεε".

2 σχόλια

  1. Το "Ποτάμι":

    Το πιο άηθες δημιούργημα-έκτρωμα της διαπλοκής, δήθεν "κεντροαριστερό" (πιο νεο-φιλελεύθερος πεθαίνεις!!), που το διαφημίζουν ολημερίς τα κανάλια των "νταβατζήδων" (κατά Κ. Καραμανλή), ως ανάχωμα στην έλευση της Αριστεράς και αποτελείται από νεο-φιλελεύθερους γιάπις, δήθεν "διανοητές" του κ...., που συχνάζουν πέριξ της πλατείας Κολωνακίου!

    Απορώ τι διαφορετικό από το Ποτάμι, προτείνει το κόμμα του Θ. Τζήμερου και η "Δράση";

    Δεν είναι τυχαίο, ότι μία από τις ιέρειες του πιο επαίσχυντου και αντιλαϊκού νεο-φιλελευθερισμού μαζί με την Μιράντα Ξαφά, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, μεταπήδησε από τη "Δράση" στο "Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη!!!

    Συμπληρώματα των πολιτικών πτωμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και συγκοινωνούντα δοχεία της διαπλοκής, των μεγάλων συμφερόντων, των τοκογλύφων, των νταβατζήδων, των τραπεζιτών, των μεγαλοκαναλαρχών και όλου αυτού του συρφετού, που πίνει το αίμα και απομυζά τον ελληνικό λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλληνες, εξαθλιωμένοι από τους φόρους και τα χαράτσια, μην αφήσετε άλλο τους μεγαλοεκδότες και τους μεγαλοδημοσιογράφους να παίζουν παιχνίδια με τα τα κόμματα της καταστροφής μας ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ )

    Μην αγοράζετε τις φυλλάδες τους, Νέα, Βήμα, Έθνος, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερο Τύπο. Αγοράζετε μόνο Kontra News, Εφημερίδα των Συντακτών, Χωνί της Κυριακής, Παρόν της Κυριακής, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

    Μη βλέπετε τις ειδήσεις στα κανάλια τους, κλείστε τις τηλεοράσεις. Μην επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες και τα μπλογκς μεγαλοδημοσιογράφων που στηρίζουν τους τυράννους μας, τους ανθρώπους που μας τάραξαν σε χαράτσια και φόρους. Αν ξαναψηφιστούν, έρχεται Αρμαγεδώνας νέων μέτρων και φόρων και μειώσεων που θέλει το γερμανικό Δ' Ράιχ. Δεν θα μείνει Έλληνας ζωντανός στην Ελλάδα ή θα πάει μετανάστης και όλοι θα λαμβάνουν μισθούς και συντάξεις πείνας 300-500 ευρώ. Αυτό είναι το σχέδιο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, Αντωνάκη και Βαγγελάκη. Τιμωρήστε τους που 4 χρόνια μας "βιάζουν" σωματικά και ψυχικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση