GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε επίσκεψη και την άφησαν… ξυπόλυτη!

Δεν πίστευε στα μάτια της μια νεαρή γυναίκα που είχε επισκεφτεί το σπίτι φίλων της στην Ξάνθη και άφησε τα παπούτσια της έξω από την...


Δεν πίστευε στα μάτια της μια νεαρή γυναίκα που είχε επισκεφτεί το σπίτι φίλων της στην Ξάνθη και άφησε τα παπούτσια της έξω από την πόρτα, μαζί με αυτά των ενοίκων. Όταν ξεκίνησε να φύγει, διαπίστωσε ότι οι γόβες της –που, μάλιστα, είχε αγοράσει πριν από μερικές ώρες- είχαν κάνει… φτερά!
Ο άγνωστος δράστης «χτύπησε» αθόρυβα χωρίς να τον αντιληφθούν όσοι βρίσκονταν στο σπίτι. Μάλιστα, είχε αφήσει κλειστή την πόρτα της αυλής που σημαίνει ότι πήδησε τα κάγκελα χωρίς να γίνει αντιληπτός! Διάλεξε, μάλιστα, μόνο το συγκεκριμένο ζευγάρι που ήταν καινούργιο, χωρίς να πειράξει τα υπόλοιπα υποδήματα! Η άτυχη κοπέλα αναγκάστηκε να δανειστεί ένα ζευγάρι από τους φίλους της, για να μην επιστρέψει… ξυπόλυτη στο σπίτι της. Στη συγκεκριμένη γειτονιά, πάντως, συχνά κλέβονται από τις αυλές διάφορα αντικείμενα.
*** Μια επιταγή για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή πριν από… τριάμισι χρόνια αποπειράθηκε να εξαργυρώσει ένας 37χρονος στην Ελασσόνα! Οι υπάλληλοι στο υποκατάστημα τράπεζας όπου την προσκόμισε, κατάλαβαν ότι είναι πλαστογραφημένη, βρήκαν ότι είχε κλαπεί στις 2 Μαρτίου του 2011 από έναν υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών και κάλεσαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν το δράστη.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση