GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στουρνάρας ζητά εξαίρεση από τον ΕΝΦΙΑ

Απαλλαγή των ακινήτων της Τράπεζας της Ελλάδος από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ ζητάει με επιστολή του στο υπουργείο Οικονομικών ο διοικητ...


Απαλλαγή των ακινήτων της Τράπεζας της Ελλάδος από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ ζητάει με επιστολή του στο υπουργείο Οικονομικών ο διοικητής της τράπεζας Γιάννης Στουρνάρας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο οποίος θέσπισε τον ΕΝΦΙΑ αιτείται την απαλλαγή της καταβολής του φόρου για τα 29 ακίνητα της τράπεζας ανά την Ελλάδα, επικαλούμενος το δημόσιο συμφέρον.
Ο κ. Στουρνάρας, αναφέρει η εφημερίδα, προσπαθεί να προστατεύσει από τη φορολογική επέλαση τα ιστορικά κτίρια της ΤτΕ αλλά και τους μετόχους της δημιουργώντας μείζον θέμα μιας και «ανοίγει» παράθυρο για όλες τις ανώνυμες εταιρίες.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΙΣΧΟΣ !

    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΟΣΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΔΕΡΝΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΝΕΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση