GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίπολη: Πιτσιρικάδες άρπαξαν τσαντάκι από γυναίκα

Μια συμμορία ανήλικων παιδιών εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Τρίπολη και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλε...


Μια συμμορία ανήλικων παιδιών εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Τρίπολη και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές, εκτός από αυτήν σε βάρος μιας 45χρονη γυναίκας για την οποία συνελήφθησαν δυο μέλη της.
Οι δυο από τους συνολικά τέσσερις ανήλικους τσιγγάνους έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών λίγη ώρα αφ’ ότου είχαν αρπάξει το τσαντάκι της 45χρονης, το οποίο είχε μέσα χρήματα και ένα κινητό. Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους και οι δυο πιτσιρικάδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, μαζί με τους γονείς του ενός και τη μητέρα του άλλου που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
*** Δυο σπίτια και μια αποθήκη σε χωριό του δήμου Σπάρτης διέρρηξε ένας ανήλικος τσιγγάνος, που ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες που έκαναν οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας. Σε βάρος του 16χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρα κλοπής, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Πηγή: www.protothema.gr

3 σχόλια

  1. ΣΗΨΗ........

    ΒΡΩΜΑ.......

    ΔΥΣΩΔΙΑ......


    ΜΑΖΕΨΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΣΑΠΙΛΑ...ΜΠΛΙΑΑΑΧΧΧ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

    Υπάρχουν δύο εκδοχές:

    Η εκδοχή Αποστολόπουλου είναι πως ήθελε να φανερώσει στον Καμμένο τι κουμάσι είναι ο Χαϊκάλης (Γιατί; Είχε τίποτα προσωπικό μαζί του; Και άντε και το έκανε, τι θα κέρδιζε;), αλλά δεν ενημέρωσε τον Καμμένο (!!), ούτε και μαγνητοφώνησε την συζήτηση και επινόησε όλα τα υπόλοιπα για τράπεζες, Σαμαράδες και τα λοιπά. Και αντί να καλέσει στο τέλος τον Καμμένο ή τις αρχές, για να πιάσουν τον Χαϊκάλη, ξαφνικά δεν πάει στο τελευταίο ραντεβού!!!

    Η άλλη εκδοχή, είναι πως ο Αποστολόπουλος είναι ένα από τα μακριά χέρια του συστήματος (αυτό δικαιολογείται από το γεγονός πως ήταν σύμβουλος Παπανδρέου, Σαμαρά, Καμμένου, τραπεζών, Ντόιτσε μπανκ κλπ.) και πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανακατεύεται σε σκοτεινές υποθέσεις με μίζες και δωροδοκίες. Έχει επαφές με τράπεζες, Ελβετίες, και λέει πως τον έβαλε ο Σαμαράς, του οποίου κλείνει και ραντεβού, λες και είναι γραμματέας του!!!
    Και στο τελευταίο ραντεβού με τον Χαϊκάλη δεν πάει, γιατί τον ειδοποιούν άτομα μέσα από την Αστυνομία ή την Εισαγγελία!

    Όταν ξεσπάει το θέμα, όλα τα κανάλια αρνούνται την πιθανότητα αλήθειας του θέματος και βάλλουν κατά του Χαϊκάλη και κατά της αυθεντικότητας και της ύπαρξης του βίντεο. Και τον Αποστολόπουλο τον αναλαμβάνει ο δικηγόρος που ανέλαβε τον Κασιδιάρη, ενώ ο ίδιος ο Σαμαράς, πάνω στον πανικό του και παρακινούμενος από τα «κορυφαία μυαλά»- συνεργάτες του, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!! (Πρωτοφανές στα χρονικά για Πρωθυπουργό, να φέρεται ως ιδιώτης!!!). Μόνο που… ΑΝΤΙ να καταθέσει μήνυση κατά του Αποστολόπουλου που τον εμπλέκει, αφού ΑΥΤΟΣ αναφέρει το όνομά του, ως εντολέα της «μίζας προς αποστασία», καταθέτει μήνυση ΚΑΤΑ του Χαϊκάλη (!!!). Δηλαδή, όχι κατά αυτού που το είπε, αλλά κατά αυτού που το άκουσε (!;!;!;!)

    Στην δεύτερη εκδοχή, φαίνεται όλη η σαπίλα του συστήματος! Πολιτικό, τραπεζικό, δικαστικό, ευρωπαϊκό, δημοσιογραφικό και παρακρατικό.

    Ο καθένας τα συμπεράσματά του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To σάπιο πολιτικό- οικονομικό σύστημα προσπαθεί τώρα να στραφεί κατά του κ. Χαϊκάλη και να τον φυλακίσει.

    Ας τα βλέπει ο Σύριζα. Θέλουν να φιμώσουν κάθε άλλη φωνή ( πρώτα στράφηκαν κατά της Χ.Α, τώρα κατά των ΑΝΕΛ, μετά σειρά θα έχουν Σύριζα και ΚΚΕ και όποιος διαφωνεί ). Εκβιασμοί, τρομοκρατία ασκούν τα ελεγχόμενα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, αλλά και τμήμα του πολιτικού κόσμου. Είναι ντροπή για το ήθος της ΝΔ οι μεθοδεύσεις των ανθρώπων της ΠΟΛΑΝ. Η ΝΔ θα πληρώσει ακριβά τα παράκεντρα εξουσίας...

    Κάτω τα χέρια από τον Χαϊκάλη. Κάτω η λάσπη κατά του Χαϊκάλη !

    Ναι, κύριοι, οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που χρέωσαν την Ελλάδα με 300 δισ. ευρώ χρέος ( !!! ), που έφαγαν δισ. ευρώ στα ομόλογα, στο Χρηματιστήριο, στα δημόσια έργα, που έφαγαν τα αποθεματικά των ταμείων και των δημόσιων φορέων, απειλούν με φυλάκιση τον Χαϊκάλη για 5000 ευρώ ( !!! ). Είναι οι ίδιοι που χαρίζουν δισ, ευρώ στα βρωμοκάναλα και στις βρωμοφυλλάδες της διαπλοκής και από την άλλη φυλακίζουν ή απειλούν με κατασχέσεις φτωχούς ανθρώπους για χρέη λίγων εκατοντάδων. χιλιάδων ευρώ. ¨Όπως καταλαβαίνετε, δεν θέλουν να παραδώσουν ομαλά την εξουσία. Η ΠΟΛΑΝ διέβρωσε τη ΝΔ και το βενιζελοπασοκ ξεχειλίζει από αλαζονεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση