GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόλυτη στήριξη σε Μίτσελ

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την προβληματική εικόνα της ομάδας «γέννησαν» φήμες περί δυσαρέσκειας της διοίκησ...


Η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την προβληματική εικόνα της ομάδας «γέννησαν» φήμες περί δυσαρέσκειας της διοίκησης για τον Μίτσελ.
Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν έχει απολύτως καμία βάση. Η ΠΑΕ εξακολουθεί να στηρίζει απόλυτα τον Ισπανό προπονητή και να τον περιβάλει με εμπιστοσύνη.
Κάποια αρνητικά αποτελέσματα δεν είναι δυνατό να κλονίσουν τον Μίτσελ, που έχει ικανοποιήσει απόλυτα με το έργο του στην ομάδα, αλλά και με το πρεστίζ που δίνει στο σύλλογο η παρουσία μιας προσωπικότητας του δικού του βεληνεκούς.
Ασφαλώς, βέβαια, όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού περιμένουν άμεση βελτίωση της ομάδας, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τρεις μέρες μετά με τη Μάλμε στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Εκεί στρέφεται πλέον η προσοχή στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων», που παρά το -5 από την κορυφή στη Super League υπάρχει η πίστη πως η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί και μάλιστα σύντομα, αρκεί ο Ολυμπιακός να σταθεί στο ύψος του.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση