GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύρραξη με τσεκούρια και όπλα στην Κομοτηνή. Έσπασαν οχήματα και σπίτια

Ξέσπασε άγριος καυγάς σε οικισμό στην Κομοτηνή, 7 άτομα κατέληξαν στο Νοσοκομείο Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέσ...


Ξέσπασε άγριος καυγάς σε οικισμό στην Κομοτηνή, 7 άτομα κατέληξαν στο Νοσοκομείο

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέσπασε καυγάς, ο οποίος εξελίχθηκε σε εκτεταμένο επεισόδιο.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης οι Αστυνομικοί συνέλαβαν 4 άτομα, ηλικίας 19, 32 και 36 ετών, ενώ αναζητείται και ένας 17χρονος οι οποίοι από κοινού τραυμάτισαν ελαφρά με τη χρήση σωματικής βίας, μιας σιδερογροθιάς, δυο τσεκουριών και ενός κυνηγετικού όπλου επτά άτομα.

Οι δράστες συνελήφθησαν στον Ήφαιστο και τον Άβαντα της Αλεξανδρούπολης ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε ένα σπίτι, ένα κατάστημα και δύο οχήματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος δράστης την 16-12-2014, διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν, για κλοπές. Κατασχέθηκαν 1 κυνηγετικό όπλο, 2 τσεκούρια, 1 σιδερογροθιά και 2 κυνηγετικά φυσίγγια.

Πηγή: thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση