GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Παιδίατρος ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια με λευχαιμία!

Οι γονείς περίμεναν έξω από το ιατρείο του με αγωνία και αυτό το κτήνος ασελγούσε στα άρρωστα παιδιά τους. Γονείς, έχετε το δι...



Οι γονείς περίμεναν έξω από το ιατρείο του με αγωνία και αυτό το κτήνος ασελγούσε στα άρρωστα παιδιά τους.
Γονείς, έχετε το δικαίωμα να είστε παρόντες κατά την εξέταση του παιδιού σας
«Ποτέ πια μόνα» τα παιδιά με τον παιδίατρο κατά την διάρκεια απλών ιατρικών πράξεων Το βρήκαμε στην ιστοσελίδα του αγαπημένου μας,
φίλου των παιδιών, Κλεισθένη.

Ο 41χρονος παιδίατρος Μάιλς Μπράντμπερι από την Αγγλία παρενοχλούσε κατά την διάρκεια της εξέτασης ανήλικα αγόρια τα οποία μάλιστα έπασχαν από λευχαιμία.

Ο ίδιος ομολόγησε ομολόγησε στο δικαστήριο τις συνολικά 18 αποτρόπαιες πράξεις του ενώ τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 22 ετών για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικα αγόρια.Συγκεκριμένα στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν περισσότερες από 170,000 φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πριν απομακρυνθεί από τη θέση του το Νοέμβριο του 2013, όταν και ήρθαν στο φως οι πρώτες καταγγελίες.

Ο 41χρονος παιδίατρος Μάιλς Μπράντμπερι ασελγούσε επάνω στα αγόρια κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ενώ πολλές φορές βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του με ειδικό στιλό.

Τα αγόρια ηλικίας από 10 έως 16 ετών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων διαθέσεων του παιδίατρου έπασχαν από λευχαιμία και σε αρκετές περιπτώσεις, οι γονείς τους τα περίμεναν έξω από το ιατρείο του Μπράντμπερι, ο οποίος ομολόγησε στο δικαστήριο τις συνολικά 18 αποτρόπαιες πράξεις του.

«Είναι μια από τις χειρότερες μορφές παιδοφιλίας και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω συναντήσει στη ζωή μου» τόνισε ο δικαστής Γκάρεθ Χόκσγουορθ και συμπλήρωσε «Το να κάνεις αυτές τις πράξεις σε άρρωστα μικρά παιδιά, τα οποία δίνουν μάχη για τη ζωή τους δεν μπορούσα να το φανταστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση