GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρελάνς και… ρεβάνς στον Παναθηναϊκό

Να αποδείξει πως η ισοπαλία στην Τρίπολη, που δεν ήταν δα και αρνητικό αποτέλεσμα, ήταν απλώς μια στάση στην πολύ καλή πορεία του στο π...

Να αποδείξει πως η ισοπαλία στην Τρίπολη, που δεν ήταν δα και αρνητικό αποτέλεσμα, ήταν απλώς μια στάση στην πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα, θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός.
Οι «πράσινοι» υποδέχονται στη Λεωφόρο τον Πανθρακικό έχοντας πολλά κίνητρα. Πέρα από τη νίκη, που θα τη διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει άλλα δύο κίνητρα: αφενός μεν να γλυκάνει τους φίλους της μετά το πικρό ποτήρι του 1-1 με την Εστορίλ την Πέμπτη και το άδοξο τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας φέτος, αφετέρου δε να πάρει ρεβάνς για την περσινή ήττα με 2-1 από την ομάδα της Κομοτηνής στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα επαναφέρει τους Νάνο, Μέντες, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Ζέκα και Μπεργκ, ενώ είναι πιθανό να βάλει τον Πέτριτς αντί του Καρέλη. Το πιθανότερο σχήμα είναι το ακόλουθο: Στιλ στο τέρμα, Μπούρμπος ή Τριανταφυλλόπουλος στο δεξί και Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, με Σίλντενφελντ και πιθανότατα Μέντες στόπερ. Λαγός, Ζέκα και Δώνης θα είναι στο κέντρο, με τον Ντίνα φαβορί για την κορυφή του ρόμβου και τους Μπεργκ-Πέτριτς ή Καρέλη επιθετικό δίδυμο.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Κουτρουμπής, που είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί καθώς ακολουθούν άλλα δύο ματς μέχρι τις γιορτές, αλλά και ο Μπούι που δεν ικανοποίησε με την παρουσία του την Πέμπτη, όπως και οι Μπαϊράμι και Σπυρόπουλος. Στην αποστολή, πέραν όσων προαναφέρθηκαν, είναι και οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Ατζαγκούν και Κλωναρίδης.
Όσο για την παρουσία του κόσμου, στον Παναθηναϊκό περιμένουν πολύ περισσότερους φιλάθλους σε σχέση με το ματς της Πέμπτης, καθώς βοηθά ο καιρός, αλλά και το νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα μετά τη μείωση της διαφοράς από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά έδιωξε από το ΠΑΣΟΚ τον κ. Παπανδρέου, ενώ ταυτόχρονα τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του Σαμαρά.

    Ο στόχος είναι η ανατροπή του Σαμαρά και η δημιουργία νέας κυβέρνησης με δοτό πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου, για να δοθεί παράταση ζωής στο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα, με κύριο στόχο συντάξεις και ακίνητα του Ελληνικού λαού.

    Ταυτόχρονα οι διαπλεκόμενοι εκδότες, ίσως, αδειάσουν το Ποτάμι και παίζουν χοντρό παιχνίδι με την εκλογή του ΠτΔ, θέλοντας να συνεχίζουν να κυβερνάνε υπογείως. Έτσι πιέζουν ασφυκτικά τους βουλευτές να ψηφίσουν για ΠτΔ, οργανώνοντας νέα Αποστασία, τύπου 1965 και 1993.

    Ο λαός μπορεί να αντιδράσει. Μια πρώτη αντίδραση είναι να πάψει να αγοράζει τις διαπλεκόμενες εφημερίδες κάθε μέρα και το Σαββατοκύριακο. Αγοράζουμε μόνο Kontra News, Το Παρόν, το Χωνί και την Εφημερίδα των Συντακτών. Ούτε ένα ευρώ στους διαπλεκόμενους εκδότες, ακόμα και αν έχουν προσφορές και δώρα μαζί με τις άθλιες εφημερίδες τους. Από σήμερα κιόλας,μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες εφημερίδες ! Μπορούμε να το κάνουμε ή θα είμαστε για πάντα σκλάβοι τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση