GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φοβάμαι την αλλαγή...Θέλω ένα μέλλον για τα παιδιά μου.

Αυτό που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια ήταν μια προσπάθεια καταστροφής μας.Oλοι στον ιδιωτικό τομέα ζούσαμε κοιτάζοντας με ζήλια τ...



Αυτό που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια ήταν μια προσπάθεια καταστροφής μας.Oλοι στον ιδιωτικό τομέα ζούσαμε κοιτάζοντας με ζήλια την ζωή των άλλων.
Μισθοί παροχες εφαπαξ συνταξη στα 40 για λιγες κατηγοριες,δημοσιο δεκο τραπεζες.Όταν μπηκαμε στο μνημονιο υποτιθεται οτι θα εμπαινε ενα τελος σε αυτη την αδικια.


Και ομως απο τον εργατη ξεκινησαν .ο εργατης ειναι σκλαβος πλεον και ερμαιο στις ορεξεις του αφεντικου.Δουλευει για ψιχουλα οταν τον καλουν ,δουλευει περισσοτερες ωρες αλλα πληρωνεται λιγοτερο γιατι αν αντιδρασει θα ακουσει <αν σου αρεσει οι ανεργοι κανουν ουρα εξω.Ψηφιζουν νομους οπως το ασφαλιστικο και παλι χαιδευουν μια μεριδα εργαζομενων.Μας φορτωνουν φορους ακομα και αν ειμαστε ανεργοι,γιατι πρεπει να μαζεψουν χρηματα αλλα για να δωριζουν χρηματα σε καναλαρχες κΑΙ κομματα εχουν.

Το μονο που βλεπω να κανουν υπουργοι ειναι να εμφανιζονται σε καναλια υπερασπιζοντας το εργο τους,που στα αφτια μου ακουγεται σαν<υπερασπιζομαι τον παχυλο μισθο μου>.Αληθεια πιστευω πως η τροικα και η γερμανια κρατανε στο <χερι>τους την κυβερνηση γιατι ειναι αυτοι που διευθειραν τοσα χρονια.Ειναι τοσο διευθαρμενοι που δεν έχουν αλλο δρόμο απο το να υπακουν στους εντολεις τους.

Πως λοιπον περιμενουμε να γινει κατι θετικο σε αυτη την χωρα.Ναι δεν φοβαμαι την αλλαγη γιατι δεν εχω να χασω τιποτα ,τουλαχιστον θα κερδισω πισω την χαμενη μου αξιοπρεπεια οτι αντιδρω και δεν καθομαι να με δουλευουν κατι κυριουλες σαν την βουλτεψη και οτι μου αξιζει κατι καλυτερο απο το να εχω υπουργο τον αδωνη που μονο για τροφιμος ψυχιατριου ταιριαζει.Αγανακτω που με δουλευουν δημοσιογραφοι συντονισμενοι ολοι σαν μια ορχηστρα κατω απο της εντολες της κυβερνησης.

Οχι αν ηθελαν να σωσουν την ελλαδα θα επρεπε να κατεβασουν αρκετα τους υψηλους μισθους και να παρουν μετρα τονωσης της αγορας.Γιατι αυτο που χρειαζονται οι επιχειρησεις εινα πελατες.Αληθεια δεν σας κανει εντυπωση που η μερκελ και το επιτελείο της υποστηριζουν τοσο την κυβερνηση και κυνδινολογουν σε περιπτωση που βγει άλλο κομμα;

Μας παρουσιαζουν το ενδεχομενο αυτο χειροτερο και απο την δευτερα παρουσια.Ειμαστε αληθεια τοσο προβατα?Δεν σας "βγαζει απο τα ρουχα σας"που στην ελλαδα της κρισης ξεφυτρωσαν κροισοι;Δεν ξεχνω και ας μην το αναφερουν στα δελτια ειδησεων τα παλικαρια που πεθαναν στην προσπαθεια τους να ζεσταθουν.ουτα το δωδεκαχρονο κοριτσακι.Δεν ξεχνω γιαυτο και θα αλλαξω και αν με δουλευει και ο επομενος παλι θα αλλαξω.Θελω ενα μελλον για τα παιδια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση