GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενημερωτικός χάρτης, διαδίκτυο και γεύσεις από Ήπειρο για όλους τους επισκέπτες

Η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων συνεχίζει τις δράσεις της, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση – εξυπηρέτηση των επισκεπτών της πόλης μ...



Η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων συνεχίζει τις δράσεις της, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση – εξυπηρέτηση των επισκεπτών της πόλης μας.Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών, λειτουργεί ένα πληροφοριακό περίπτερο, προκειμένου να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο, για την πόλη αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Αυτό βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων και θα λειτουργήσει από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.Στελεχώνεται, μεταξύ άλλων, από σπουδαστές των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ που φοιτούν στα τμήματα τουριστικών πρακτόρων και ξενοδοχοϋπαλλήλων ενώ θα συμμετάσχουν και οι paguristas δίνοντας διαφορετικό στίγμα.Στο κιόσκι θα λειτουργούν laptop, τα οποία θα είναι συνδεμένα με το ασύρματο δίκτυο του δήμου Ιωαννιτών και θα παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία οι επισκέπτες μας επιθυμούν. Παράλληλα,θα υπάρχουν έντυπα με ενημερωτικό υλικό για όλες τις εκδηλώσεις της πόλης. Οι επισκέπτες θα λαμβάνουν και ερωτηματολόγιο το οποίο, αν επιθυμούν, θα συμπληρώνουν με στόχο οι ξενοδόχοι αλλά και οι φορείς του τουρισμού να αντλήσουν πληροφορίες για όλα τα θετικά ή αρνητικά της πόλης μας.

Χάρτης της πόλης και διαδίκτυο!
Εξίσου σημαντική είναι και η δημιουργία χάρτη της πόλης και του νομού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Αυτός, θα δίνεται δωρεάν σε κάθε έναν που θα περνά από το αυτό. Οι επισκέπτες θα λαμβάνουν και 8 διαφορετικά card postal για την περιοχή. Ένα άλλο βήμα της Ένωσης Ξενοδόχων, που θα προσελκύσει αλλά και που θα δίνει σημαντικές πληροφορίες στους επισκέπτες, είναι ο λογαριασμός που άνοιξαν τόσο στο facebook όσο και στο twitter, για την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση των τουριστών.

Γεύση από Γιάννενα
Στους επισκέπτες που θα έρθουν στο κιόσκι, οι Ξενοδόχοι έχουν προγραμματίσει να προσφέρουν και τοπικά προϊόντα. Η εταιρία Γκλίναβος θα προσφέρει κρασί και τσίπουρο, ενώ η εταιρεία Πορίκης φέτα. Το κρασί θα συνοδευτεί και από κίτρινα τυριά της εταιρείας Τσουτσομπλίδη. Άγρια θηράματα θα απολαύσουν οι επισκέπτες από την εταιρεία Τάσσου ενώ θα γλυκαθούν από τους μπακλαβάδες της εταιρείας της κα Αθηνάς Κολιονάσιου. Τέλος, ο γυναικείος συνεταιρισμός Ιωαννίνων θα προσφέρει στους τουρίστες μας μια σειρά από προϊόντα, όπως χυλόπιτες και λαζάνια.Η Ένωση Ξενοδόχων ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για να γίνει πράξη αυτή η προωθητική ενέργεια και κυρίως τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Νίκο Γκόλα,τον ειδικό σύμβουλο κ. Στέφανο Ζέρβα καθώς και την επιτροπή τουριστικής προβολής για την θετική της εισήγηση.Επίσης,τους υπεύθυνους των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ κ.Γιώργο Βάρσο,την κα Φωτεινή Στράντζαλη, την κα Σταυρούλα Βασιλείου και τους εξαίρετους σπουδαστές τους καθώς την καταπληκτική εθελοντική ομάδα paguristas.Τέλος τις εταιρίες, Social Consulting, Astra service,Τζοβάρας ηχητικά συστήματα,Πήχας Office & Furniture και Data Analysis.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση