GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη

Ο κομματικός μηχανισμός είχε πάρει το οκ από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο να ξεκινήσει την προεργασία η οποία και...


Ο κομματικός μηχανισμός είχε πάρει το οκ από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο να ξεκινήσει την προεργασία η οποία και όπως δείχνουν τα πράγματα αποδίδει καρπούς.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης οι έδρες παραμένουν στις 16 (6 είχε καταλάβει το 2012 η ΝΔ) και οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο θα είναι 20.

Σίγουροι για την ώρα είναι οι υπάρχοντες βουλευτές Κ. Καραμανλής, Κ. Γκιουλέκας, Στ. Καλαφάτης, Ελ. Ράπτη, Γ. Ιωαννίδης (τελικώς θα κατέβει ξανά υποψήφιος παρά τα όσα είχε πει προεκλογικά τον Μάιο) και Γ. Ορφανός. Μαζί τους θα είναι οι παραιτηθέντες πρώην γενικοί γραμματείς υπουργείων Στρ. Σιμόπουλος και Παν. Κοκκόρης.

Την ψήφο των πολιτών θα διεκδικήσουν οι Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Πανοζάχος, Αντώνης Σαμαράς (συνωνυμία με τον Πρωθυπουργό, ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα) και Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Ανοιχτά παίζουν ακόμα περίπου 12 υποψήφιοι για τις υπόλοιπες 8 θέσεις. Αναμένεται να προέρχονται από τη νεολαία, τον χώρο της αυτοδιοίκησης και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Στη Β΄ Θεσσαλονίκης οι έδρες από 7 γίνονται 9 (2 είχε η ΝΔ στις εκλογές του 2012) και οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο θα φτάσουν τους 12.

Σίγουροι οι υπάρχοντες βουλευτές Θ. Καράογλου, Σ. Αναστασιάδης, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Παναγιώτης Δαϊκούδης, ο Γιώργος Καγιάς, η Κατερίνα Λυρούδη και η Μαριάννα Καπουσούζη.
Δημήτρης Συρμάτσης

2 σχόλια

  1. ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ.

    ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ. ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ, ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ, ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

    ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ . ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑ ΤΟΝ ... ΕΝΦΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ... ΤΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΑΓΥΡΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΑΤΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ... ΤΑΜΕΙΟ ;

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι' αυτό βιάστηκαν να προκηρύξουν πρόωρες εκλογές. Φορολογικός αρμαγεδών. Διαβάστε τι μας ετοίμαζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( δεν περιλαμβάνονται οι μειώσεις στις συντάξεις τέλη Ιανουαρίου που είναι 7-8% )

    Δείτε τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος.

    1. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ Φόρος πλέον από το πρώτο ευρώ με 26%, συν τέλος επιτηδεύματος 650 εύρο από 500 ευρώ που κατέβαλαν το 2014.

    2 ΑΓΡΟΤΕΣ Τα καθαρά κέρδη τους θα φορολογηθούν με συντελεστή 13% από το πρώτο ευρώ. Πέρυσι είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ

    3. ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ. Όσοι έχουν μικρά εισοδήματα από τόκους ή από εποχική απασχόληση ή επιδοτούμενα προγράμματα ή επιμορφωτικά σεμινάρια, κινδυνεύουν από τα τεκμήρια διαβίωσης . Προσέξτε! Και 1 ευρώ από τόκους καταθέσεων ή ένα εισόδημα 300 ευρώ θα τους φέρει φόρο με συντελεστή 10% ή 26%. Πέρυσι δεν φορολογήθηκαν, αφού ως μισθωτοί είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ.

    4. ΕΝΟΙΚΙΑ Φόρος για τα πρώτα 12.000 ευρώ από το 10% στο 11%.Καταργήθηκε ο συμπληρωματικός φόρος 1,5% και 3% αν η κατοικία ξεπερνάει τα 300 τ.μ. ή αν υπάρχει επαγγελματική μίσθωση. Δεν ισχύει προκαταβολή φόρου 55%.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 7.000 ευρώ και «μπλοκάκι» 4.000 ευρώ. Σύνολο εισοδήματος 11.000 ευρώ. Το 2013 φορολογήθηκε ως μισθωτός. ΦΟΡΟΣ 320 ευρώ + τέλος επιτηδεύματος 500 εύρώ = 820 ευρώ. Φέτος για τα 7.000 ευρώ θα φορολογηθεί ως μισθωτός φόρος μηδέν Για τις 4.000 ευρώ φόρος ως ελεύθερος επαγγελματίας = 1.040 ευρώ+ προκαταβολή 55% = 1690 ευρώ. 106% περισσότερος φόρος.

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να έχουν έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ θα πρέπει να έχουν αποδείξεις που ισοδυναμούν στο 10% του ατομικού εισοδήματος και μέχρι του ποσού των 10.500 ευρώ.

    Η υποχρέωση αποδείξεων ισχύει μόνο για τα εισοδήματα που προέρχονται από μισθωτές υπηρεσίες. Δηλαδή συνταξιούχος έχει 7.000 ευρώ από σύνταξη και 4.800 από ενοίκια οι αποδείξεις που θα πρέπει να δηλώσει είναι 700 ευρώ (7.000 Χ 10%).

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν συγκεντρώσετε περισσότερες αποδείξεις δεν έχετε κανένα όφελος. Αν όμως το ποσό των αποδείξεων δαπανών που προσκομίζετε είναι μικρότερο από το ποσό που απαιτείται, μπαίνει φόρος με συντελεστή 22% στη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση