GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ερχόμαστε να παλέψουμε στον Πειραιά»

Αποφασισμένοι να προκαλέσουν νέα ζημιά στον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη, όπου μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία δύο ...


Αποφασισμένοι να προκαλέσουν νέα ζημιά στον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη, όπου μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία δύο παιχνίδια που έχει δώσει, είναι στη Μάλμε.
Αυτό υποστήριξε ο Εμίλ Φόρσμπεργκ, ο οποίος τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν προετοιμαστεί για να παλέψουν στον «καυτό» φαληρικό γήπεδο.
«Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στον Πειραιά. Περιμένουμε ένα… καυτό ματς. Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και πόσο πιο δυνατός γίνεται στο σπίτι του. Στην έδρα του, εξάλλου, κέρδισε και την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους και αυτό δείχνει πολλά. Επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σπουδαία και καυτή ατμόσφαιρα δημιουργούν οι οπαδοί του κι αυτό μας προβληματίζει», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος άσος στη Real News και πρόσθεσε:
«Πάντως εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, παρότι δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Πήγαμε στην Ισπανία για προετοιμασία για μια εβδομάδα. Δουλέψαμε αρκετά και αισθανόμαστε καλά. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα έρθουμε στην Αθήνα για να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο, αφού με τη νίκη θα τερματίσουμε στην 3η θέση και θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Ξέρουμε πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή μας, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Όπως είπα, ξέρω τη δυναμική της έδρας του Ολυμπιακού και πόσο καυτοί είναι οι οπαδοί του. Όμως, όταν αρχίσει το ματς θα ξεχάσουμε τα πάντα. Τότε θα μας προβληματίζει μόνο ο Ολυμπιακός».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση