GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι είπε ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ στους οργανωμένους του Ολυμπιακού!

Συνάντηση με οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού είχε ο Μαρινάκης και τα όσα τους είπε είναι πολύ ενδιαφέροντα. Ο πρόεδρος του Ολυμπια...


Συνάντηση με οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού είχε ο Μαρινάκης και τα όσα τους είπε είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη το βράδυ.
Είναι βέβαιο πως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού κανένας δεν έχει ξεχάσει τα όσα διαδραματίστηκαν πέρυσι στη ζούγκλα της Τούμπας για τον ημιτελικό του κυπέλλου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φυσικά γνωρίζει πως ο κόσμος της ομάδας «βράζει» με όλα όσα έγιναν πριν από μερικούς μήνες στη Θεσσαλονίκη και γι΄αυτό συναντήθηκε με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών.
Θέλησε έτσι να τους ζητήσει να στηρίξουν την ομάδα τους όπως μόνο αυτοί ξέρουν, με φωνή και «καυτή» ατμόσφαιρα και να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν και που μόνο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση