GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Φάληρο ο ατζέντης του Μίτσελ! ΦΕΥΓΕΙ από τον Ολυμπιακό ο Ισπανός προπονητής;

Γράφει ο Σταύρος Γεωργακόπουλος Εκλεκτές παρουσίες αναμένονται απόψε στου «Καραϊσκάκη» λόγω του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον Ολ...



Γράφει ο Σταύρος Γεωργακόπουλος

Εκλεκτές παρουσίες αναμένονται απόψε στου «Καραϊσκάκη» λόγω του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μάλμε...
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για το σκοπό αυτό ταξίδεψε από τη Μαδρίτη με προορισμό την Αθήνα ο μάνατζερ του Μίτσελ, Μαριάνο Αγιλάρ. Ο γνωστός ατζέντης συνηθίζει να επισκέπτεται συχνά-πυκνά τον «ερυθρόλευκο» κόουτς και πολλές φορές συνδυάζει την παρουσία του στην Ελλάδα με κάποιο σημαντικό παιχνίδι της ομάδας. Μερικές φορές τον συνοδεύει και η σύζυγός του Μίτσελ, καθώς το ζεύγος διατηρεί εδώ και χρόνια φιλικές σχέσεις με τον Ισπανό ατζέντη. Μέχρι εδώ όλα καλά και φυσιολογικά.

Το μόνο σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι ο Αγιλάρ από αύριο θα έχει δουλειά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού είτε για καλό, είτε για… κακό. Σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» σταθούν στο ύψος τους και νικήσουν ή έστω δεν χάσουν, εξασφαλίσουν δηλαδή τη συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους περιπέτεια, ο Αγιλάρ θα μιλήσει με τους αρμόδιους της ΠΑΕ, προκειμένου να προτείνει κάποιους από τους παίκτες που εκπροσωπεί ενόψει Γενάρη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε ανάμειξη και στο παρελθόν με παίκτες που απέκτησε ο Ολυμπιακός από την Ιβηρική όπως οι Ρομπέρτο, Μποτία, Μιγκέλ Τόρες κ.α.

Σε περίπτωση, ωστόσο, που οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα καταφέρουν απόψε και ηττηθούν από τη Μάλμε θα υπάρξουν –εκτός απροόπτου- εξελίξεις με τον Μίτσελ και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμη και η διακοπή της συνεργασίας. Βέβαια, δεν είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου να απομακρυνθεί ο 51χρονος κόουτς, ακόμη και με άσχημο αποτέλεσμα απόψε, καθώς –αν μη τι άλλο- θα πρέπει προηγουμένως να έχει βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης. Ευχή όλων, ωστόσο, είναι να πάνε απόψε όλα καλά και για τον Ολυμπιακό και για τον Μίτσελ, προκειμένου να αποφύγει η ομάδα και τις ανεπιθύμητες αναταράξεις. Ο Αγιλάρ, πάντως, δεν αναμένεται στο «Καραϊσκάκη» ως απλός θεατής και φυσικά δεν θα είναι ο μόνος ατζέντης που θα βρεθεί απόψε στα επίσημα ή στις σουίτες του φαληρικού γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση