GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο επίκεντρο το επιχειρηματικό περιβάλλον

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ είχε σήμερα ο Συνήγορος του Πολίτη, με πρωτοβουλ...


Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ είχε σήμερα ο Συνήγορος του Πολίτη, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.
Κατά τη συνάντηση, η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ ενημερώθηκε για τις αρμοδιότητες και την εμπειρία της αρχής σε θέματα που αφορούν την ποιότητα του επιχειρηματικού περιβάλλοντος (φορολογία, επιχορηγήσεις/επιδοτήσεις, οφειλές δημόσιων φορέων προς επιχειρήσεις, περιβάλλον, ιδιοκτησία, κοινωνική ασφάλιση).
Συζητήθηκαν, παράλληλα, οι δυνατότητες διαμεσολάβησης του Συνηγόρου του Πολίτη σε θέματα επιχειρήσεων και παραγωγικών δραστηριοτήτων, και διαπιστώθηκε η σύγκλιση των απόψεων των δύο φορέων σχετικά µε την προώθηση της εξωδικαστικής επίλυσης των διαφορών.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση