GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπρέμερ: Μπορώ να γίνω ηγέτης

Ευτυχής που γύρισε στον ΠΑΟΚ μετά από επτά χρόνια και έτοιμος να προσφέρει άμεσα δήλωσε ο Τζέι Αρ Μπρέμερ κατά την άφιξή του σ...

Ευτυχής που γύρισε στον ΠΑΟΚ μετά από επτά χρόνια και έτοιμος να προσφέρει άμεσα δήλωσε ο Τζέι Αρ Μπρέμερ κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Ο αντικαταστάτης του Κώστα Χαραλαμπίδη είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο ακόμη και στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στη Βέντσπιλς, αν πείσει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς έχει να αγωνιστεί από το Μάιο.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι έχουμε παιχνίδι και ότι πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα. Θυμάμαι πολλά πράγματα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Θα πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή για τον ρόλο μου. Αισθάνομαι ότι μπορώ να λειτουργήσω ως ηγέτης, αυτή ήταν πάντα η δουλειά μου. Ακόμη και αν η κατάσταση των συμπαικτών μου τώρα είναι καλύτερη, εγώ θα προσπαθήσω να τους καθοδηγήσω Είμαι, πάντως, έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει η ομάδα. Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμουν με τον προσωπικό μου προπονητή και συμμετείχα σε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Θέλω κάποιο χρόνο για να προσαρμοστώ. Έχω παίξει με αρκετές ελληνικές ομάδες ως αντίπαλος στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ γιατί δεν ξέρω, για παράδειγμα, πως σφυρίζουν οι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια, παντού το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Από την Θεσσαλονίκη θυμάμαι μόνο ότι ήταν μία όμορφη πόλη».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση