GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αναγνωρίζεται η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας»

Ως μία «έμπρακτη αναγνώριση της προόδου της ελληνικής οικονομίας» κρίνει το υπουργείο Οικονομικών την έγκριση, σήμερα, από το γερμαν...


Ως μία «έμπρακτη αναγνώριση της προόδου της ελληνικής οικονομίας» κρίνει το υπουργείο Οικονομικών την έγκριση, σήμερα, από το γερμανικό Κοινοβούλιο της αρχής της χορήγηση προληπτικής πιστωτικής γραμμής για την Ελλάδα, παράλληλα με τη δίμηνη τεχνική παράταση του Προγράμματος Προσαρμογής.
«Η παράλληλη έγκριση της προληπτικής πιστωτικής γραμμής (ECCL) σε συνδυασμό με τη δίμηνη τεχνική παράταση του Προγράμματος πηγαίνει πέρα από την απόφαση του Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου και αποτελεί μία έμπρακτη αναγνώριση της προόδου της ελληνικής οικονομίας», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΟΙΚ.
Όπως αναφέρει ακόμη, «εξίσου σημαντικό, προσφέρει έναν οδικό χάρτη επιτυχούς και συνετής εξόδου από το Πρόγραμμα Προσαρμογής και έναρξης μίας νέας, πιο ευέλικτης σχέσης με τους Ευρωπαίους εταίρους της χώρας».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση