GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με Ναβάρο η «Μπάρτσα» στην Αθήνα

Το «παρών» στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (22:00) θα δώσει ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα ξε...


Το «παρών» στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (22:00) θα δώσει ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του, σε αντίθεση με τους Άλεξ Αμπρίνες και Μπραντ Όλεσον, που παραμένουν στα… πιτ.
«Πάμε στην Αθήνα με στόχο τη νίκη για να διασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρώτη θέση. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στην έδρα του κι έχει νικήσει όλους τους αντιπάλους του με μεγάλες διαφορές. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι Πασκουάλ, που χθες ανανέωσε μέχρι το 2017.
Όσο για το αν η ομάδα του θα ενισχυθεί εν όψει του Top 16, είπε: «Πάντα παρακολουθούμε την αγορά, αλλά είναι δύσκολο να βρούμε παίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει».
Υπενθυμίζεται πως οι Καταλανοί για να χάσουν την πρώτη θέση στον όμιλο θα πρέπει να ηττηθούν στο ΟΑΚΑ και ταυτόχρονα η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ να επικρατήσει στην Τουρκία της Μπάγερν Μονάχου υπερκαλύπτοντας το μειονέκτημα 60 πόντων στο συνολικό goal average.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση