GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουραγός στη χρήση του διαδικτύου η Ελλάδα

Την τρίτη χαμηλότερη επίδοση στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 28 κρατών-μελών σημειώνει η Ελλάδα όσον αφορά τη χρήση του ίντερνετ. Σύμφωνα με ...


Ουραγός στη χρήση του διαδικτύου η Ελλάδα

Την τρίτη χαμηλότερη επίδοση στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 28 κρατών-μελών σημειώνει η Ελλάδα όσον αφορά τη χρήση του ίντερνετ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Eurostat, το 1/3 των Ελλήνων δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το ίντερνετ. Πρόκειται για ποσοστό που εξακολουθεί να παραμένει σημαντικά υψηλό, καθώς οκτώ χρόνια νωρίτερα (το 2006) οι Έλληνες που δεν χρησιμοποιούσαν το διαδίκτυο έφταναν στο 65%.
Ουραγοί και πιο κάτω από τις επιδόσεις της Ελλάδας ήταν τη φετινή χρονιά άλλες δύο βαλκανικές χώρες και, συγκεκριμένα, η Ρουμανία και η Βουλγαρία, όπου το ποσοστό των κατοίκων που δεν χρησιμοποιούν το ίντερνετ είναι 39% και 37%, αντίστοιχα.
Στην απέναντι όχθη, η χώρα με τις καλύτερες επιδόσεις στη χρήση του ίντερνετ πανευρωπαϊκά είναι η Δανία, όπου μόλις το 3% των κατοίκων της δεν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο. Ακολουθούν το Λουξεμβούργο (4%) και η Ολλανδία (5%).

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ 2012 ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο Κ.ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΙΣΟΒΙΟ ΕΝΦΙΑ.
    ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, Ο ΜΕΣΟΣ ΝΕΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ.
    ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Ή ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ.

    ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ. Ο ΕΝΦΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΝΔ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση