GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "παρών" του Καπερνάρου και η πρόταση Μπαλτάκου για Φ. Κρανιδιώτη...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Στο "παρών" θα επιμείνει και στην τρίτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, σύμφωνα με πληροφορίες ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Στο "παρών" θα επιμείνει και στην τρίτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr,  ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος ο οποίος ταυτόχρονα σκοπεύει να μην είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Ο κ. Καπερνάρος θα συνεχίσει πάντως τις προσπάθειες για τη συγκρότηση και στελέχωση του νέου δεξιού κόμματος "Ρίζες" μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα σε μια πρώτη διαδικασία που έγινε για το ποιος θα τεθεί επικεφαλής του νέου σχήματος τα περισσότερα στελέχη τάχθηκαν υπέρ του κ. Καπερνάρου ενώ αίσθηση προκάλεσε η πρόταση (που δεν έγινε δεκτή) του κ. Μπαλτάκου να προταθεί η ηγεσία στο γνωστό δικηγόρο (που τώρα όμως είναι στέλεχος της ΝΔ) Φαήλο Κρανιδιώτη.

6 σχόλια

  1. ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ.

    ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 7-8% ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ.

    Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παμε φουλ για εκλογες οπου θα κερδισει ο Σαμαρας, οι ψεκασμενοι δεν προκειται να μπουν στην Βουλη και να την ξαναβρωμισουν (αλλωστε ερχεται καταιγιδα για τον αρχιψεκασμενο..) με γελοια υποκειμενα τυπου Χαικαλη (Χαλιγκαλι) Ξουξουλιδου και Ραχηλες..the party is over και η θυελλα θα σαρωσει τις μικροπαραγκες των γραφικων δηθεν 'αντιμνημονιακων' εμπορων ...
    Μπορει οι φελλοι και τα σκατα να επιπλευσαν καποια χρονια αλλα πλεον αποσυντιθενται και διαλυονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα αγγουρακια στο θερμοκηπιο σε 20 25 μερεs θα ειναι νααααααααααααα για οσουs το τρωνε.....oσοι το βαζουν στην πιατελα τουs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:50:00 μ.μ

    ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ... ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ; ΑΝΤΕΧΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΦΙΑ ; ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΑΝ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλληνες, εξαθλιωμένοι από τους φόρους και τα χαράτσια, μην αφήσετε άλλο τους μεγαλοεκδότες και τους μεγαλοδημοσιογράφους να παίζουν παιχνίδια με τα τα κόμματα της καταστροφής μας ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ )

    Μην αγοράζετε τις φυλλάδες τους, Νέα, Βήμα, Έθνος, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερο Τύπο. Αγοράζετε μόνο Kontra News, Εφημερίδα των Συντακτών, Χωνί της Κυριακής, Παρόν της Κυριακής, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

    Μη βλέπετε τις ειδήσεις στα κανάλια τους, κλείστε τις τηλεοράσεις. Μην επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες και τα μπλογκς μεγαλοδημοσιογράφων που στηρίζουν τους τυράννους μας, τους ανθρώπους που μας τάραξαν σε χαράτσια και φόρους. Αν ξαναψηφιστούν, έρχεται Αρμαγεδώνας νέων μέτρων και φόρων και μειώσεων που θέλει το γερμανικό Δ' Ράιχ. Δεν θα μείνει Έλληνας ζωντανός στην Ελλάδα ή θα πάει μετανάστης και όλοι θα λαμβάνουν μισθούς και συντάξεις πείνας 300-500 ευρώ. Αυτό είναι το σχέδιο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, Αντωνάκη και Βαγγελάκη. Τιμωρήστε τους που 4 χρόνια μας "βιάζουν" σωματικά και ψυχικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    Σαν να μην ήρθαμε ποτέ σ’ αυτήν εδώ τη γη.
    Σαν να μένουμε ακόμα στην ανυπαρξία.
    Σκοτάδι γύρω κι ούτε μια μαρμαρυγή.
    άνθρωποι στων άλλων τη φαντασία.

    Από χαρτί πλασμένα κι από δισταγμό
    ανδρείκελα στης μοίρας τα τυφλά δυο χέρια,
    χορεύουμε, δεχόμαστε τον εμπαιγμό,
    άτονα, κοιτώντας παθητικά τ’ αστέρια.

    Μακρινή τώρα είναι για μας η κάθε χαρά.
    Η ελπίδα και η νιότη έννοια αφηρημένη.
    άλλος δεν ξέρει ότι βρισκόμαστε
    παρά ο όποιος πατάει επάνω μας καθώς διαβαίνει.

    Πέρασαν τόσα χρόνια, πέρασε ο καιρός
    κι άμα δεν ήταν η βαθιά λύπη μες στο σώμα
    κι άμα δεν ήταν στην ψυχή ο πραγματικός πόνος μας
    να λέει ότι υπάρχουμε ακόμα.

    Κώστας Καρυωτάκης...

    Αφιερωμένο σε όλους που.."δέχονται τον εμπαιγμό"..."κοιτώντας παθητικά τ'αστέρια"..για εσένα 27 Δεκ 2014, 8:50:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση