GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Ολυμπιακό αποφασίζουν για τους μεταγραφικούς στόχους

Στη βάση τους επιστρέφουν από σήμερα σιγά-σιγά στον Ολυμπιακό, ύστερα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και εν όψει της επανέναρξης του π...

Στη βάση τους επιστρέφουν από σήμερα σιγά-σιγά στον Ολυμπιακό, ύστερα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Όμως, εκείνο που ενδιαφέρει τους οπαδούς των Πειραιωτών είναι οι μεταγραφικές επαφές της διοίκησης του συλλόγου. Το τελευταίο τριήμερο υπήρξε… ηρεμία όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, αλλά σύντομα είναι αρκετά πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις.

Όλα δείχνουν πως σήμερα ή το αργότερο αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, κατά την οποία θα τεθούν επί τάπητος όλες όλα τα ονόματα και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να επιστρέψει αύριο από το Λονδίνο και ίσως με την άφιξή του στην Ελλάδα «τρέξουν» όλα τα θέματα.

Εν προκειμένω, από την προηγούμενη εβδομάδα έχει γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός παλεύει να αποκτήσει τον Τόμας Ροσίτσκι, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι της Άρσεναλ με την ΚΠΡ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Αυτό δεν αποκλείεται αυτό το γεγονός να δυσκολέψεις τις προσπάθειες των Πειραιωτών, είτε με την παραμονή του στους «κανονιέρηδες» είτε να προκύψει το ενδιαφέρον άλλου ευρωπαϊκού συλλόγου. Πάντως, υπάρχουν φήμες που θέλουν το χθεσινό παιχνίδι του Τσέχου μεσοεπιθετικού να ήταν το τελευταίο του με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται πως είναι θέμα χρόνου για να κλείσει ο Ρικάρντο Κόστα. Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο γνωστότερος μάνατζερ στον κόσμο, Ζόρζε Μέντες, με τον Πορτογάλο στόπερ να είναι αυτή τη στιγμή στην πατρίδα του και εκτιμάται πως δεν θα επιστρέψει στο Κατάρ για την Αλ Σαϊλίγια (με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016).

Στην επιφάνεια ήρθε εκ νέου η περίπτωση του Ρολάντο, ο οποίος είναι 29 ετών και μπορεί να φύγει από την Πόρτο, αφού δεν έχει αγωνιστεί φέτος, μετά την επιστροφή του από την Ιντερ, με την οποία έκανε 29 παιχνίδια πέρυσι.

Τέλος, ο «Γαύρος» υποστηρίζει ότι υπάρχουν πιθανότητες να αποκτηθεί ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, ο οποίος επίσης εκπροσωπείται από τον Μέντες. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είναι αρκετά πιθανό να φύγει και εκείνος από την Πόρτο, αφού δεν έχε τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας, Τζούλεν Λοπετέγκι.

Πηγή: sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση