GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάνκοβιτς: Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά

Το προσεχές Σάββατο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο (18:30) και η ΚΑΕ καθιερώνει την «Ημέρα Φιλάθλου». Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβι...


Το προσεχές Σάββατο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο (18:30) και η ΚΑΕ καθιερώνει την «Ημέρα Φιλάθλου».
Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε για αυτό το δεσμό της ομάδας με τον κόσμο της. «Η σχέση της ομάδας με τον κόσμο είναι σημαντική καθώς μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Το αισθανόμαστε σε κάθε αγώνα στο ΟΑΚΑ. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για την πρωτοβουλία της καθώς δίνεται η ευκαιρία σε κάθε φίλο της ομάδας να αισθανθεί από πρώτο χέρι την όμορφη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση που μαρτυρά τη σχέση σεβασμού που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και στον κόσμο», τόνισε ο 24χρονος φόργουορντ.
Στο πλαίσιο του event, μια σειρά εκπλήξεων και δράσεων περιμένουν τους φίλους του Παναθηναϊκού:
-Η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στο 1 ευρώ, γενική είσοδος (εξαιρούνται 126 SILVER και 126Β, 125 και 125Β, Court side seats και οι λευκές πολυθρόνες)
-Ο μεγάλος διαγωνισμός “Stoiximan Mission”… Η μεγάλη πρόκληση που παρουσιάζουν για έναν τυχερό φίλαθλο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο μεγάλος χορηγός της, Stoiximan.gr. Ο τυχερός φίλαθλος, μέσα σε 40 δευτερόλεπτα θα πρέπει να ευστοχήσει από τέσσερις θέσεις: Μία κάτω από το καλάθι, μία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, μία έξω από τη γραμμή του τριπόντου και μία… πολύ μεγάλη, από το κέντρο του γηπέδου. Εφόσον τα καταφέρει θα κερδίσει ένα VIP ταξίδι, αξίας 13 χιλιάδων ευρώ, προσφορά του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Stoiximan.gr.
-«Το άγγιγμα του Πρωταθλητή»: Όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ κατά την «Ημέρα Φιλάθλου» θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας που κατέκτησε η ομάδα την περίοδο 2013-2014. Αυτό θα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο PAOSHOP στη Θύρα 3 και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να αισθανθούν το μεγαλείο που προσφέρουν τα τρόπαια που κατακτά αδιάκοπα η ομάδα μας.
-«PAOSHOP στιγμές με Πράσινα Δώρα»: Ειδικά για την «Ημέρα Φιλάθλου» το αγαπημένο PAOSHOP των φίλων της ομάδας προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα του τα προϊόντα! Παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε όλους τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν τα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας σε προνομιακές τιμές και να κάνουν τα δώρα τους στους φίλους τους.
-«Diamonds are for ever». Το event οργανώνεται και παρουσιάζεται από την εφημερίδα «Πράσινη»… Ένας τυχερός θα παραλάβει μια μπάλα με την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη, από τα χέρια του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Ένα δώρο που όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να έχουν και προσφέρεται από την εφημερίδα «Πράσινη».
-«Γιορτάστε με τον Νίκο». Με δεδομένο ότι η φετινή «Ημέρα Φιλάθλου» διεξάγεται ανήμερα του Αγίου Νικολάου, ο Νίκος Παππάς και τρεις εορτάζοντες μικροί φίλοι της ομάδας που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, θα ανταλλάξουν ευχές στα αποδυτήρια της ομάδας και θα φωτογραφηθούν παρέα.
-Οι «Β-Boys» θα κάνουν την εμφάνισή τους μαζί με την αγαπημένη Fan Patrol των φίλων του Παναθηναϊκού ειδικά σε αυτό τον αγώνα και θα προσφέρουν όμορφες στιγμές στον κόσμο.
Τα εισιτήρια για την «Ημέρα Φιλάθλου» έχουν ήδη τεθεί προς διάθεση. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται από το εκδοτήριο της Θύρας 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τη Δευτέρα (1/12) ως και την Παρασκευή (5/12) από τις 10πμ ως τις 6μ.μ.
Το Σάββατο (6/12) ανήμερα του αγώνα θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 4.30μ.μ.
Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8:00 – 23:00) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση