GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γλέζος: Αδιανόητο ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει στα ψηφοδέλτια νυν βουλευτές

Απορρίπτει κάθε εκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Γλέζος σε συνέντευξη στην εφημερίδα "Real News", και εκτιμά, ότι το κ...

Απορρίπτει κάθε εκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Γλέζος σε συνέντευξη στην εφημερίδα "Real News", και εκτιμά, ότι το κόμμα του θα πρέπει να πάρει μέρος στις προσεχείς εκλογές αυτόνομα, με στόχο την αυτοδυναμία. "Μετά τις εκλογές" προσθέτει "ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεργασθεί, έστω και αν έχει την αυτοδυναμία, γιατί το μέλλον της χώρας δεν είναι κομματικό".

Ερωτηθείς ειδικότερα για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ, ο ευρωβουλευτής της Αριστεράς μιλά για "προεκλογική συζήτηση και συμφωνία και για μετεκλογική σύμπραξη".

Καλεί επίσης τους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρο Παραστατίδη, "εάν πρόθεσή τους είναι να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να βοηθήσουν χωρίς να είναι υποψήφιοι" και χαρακτηρίζει επίσης ως "αδιανόητο να συμπεριλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτιά του, βουλευτές της σημερινής Βουλής, οι οποίοι έχουν κάνει καριέρα το βουλευτιλίκι".

Στη συνέντευξή του, ο κ. Γλέζος υποστηρίζει, επίσης, ότι "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλέγεται από τον λαό, ώστε να μην εξαρτάται από τα κόμματα που τον διόρισαν" ενώ για το ενδεχόμενο να προταθεί ο ίδιος απαντά: "Δεν απαξιώνω την τιμή, αλλά ας σκεφτούν οι καλοπροαίρετοι προτείνοντες την ηλικία μου".

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα που δημιουργήθηκε για τυχόν υπερψήφιση του Σταύρου Δήμα από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αναρωτιέται "ποιον ωφελεί η μακρόχρονη υποδικία και για ποιον λόγο οι παραβάτες των νόμων δεν δικάζονται, ώστε οι αθώοι εξ αυτών να αποφυλακισθούν και οι ένοχοι να καταδικαστούν".

Αναφερόμενος τέλος σε κινδύνους που είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει το κόμμα του στην πορεία προς τις εκλογές, εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, "είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη λάσπη, τις συκοφαντίες, την εσωτερική και εξωτερική τρομοκρατία, πρέπει όμως να προσέξει τις προβοκάτσιες".

1 σχόλιο

  1. Αξιότιμε κύριε Γλέζο...πείτε εκεί στον ΣΎΡΙΖΑ σε όλους αλλά να το μάθετε και εσείς ΚΑΙ οι άλλοι βουλευτές και κόμματα :ΌΤΙ υπάρχουν λογισμικά ΚΑΙ για τα αποτελέσματα τον εκλογών..φροντίστε να μην σας πιάσουν κορόιδα οι ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΙ ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ,ΚΡΑΝΙΔΩΤΙΔΕΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ, ΜΠΑΛΤΑΚΟΙ, ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ... σήμερα βγήκε ΚΑΙ ο ΚΑΡΑΤΖΑ-ΦΥΡΕΡΡΡ...στης δωρεάν συχνότητα και ΣΑΣ ΤΑ ΧΏΝΕΙ....μην κάθεστε ΚΑΘΌΛΟΥ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ !!!! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΠΟΊΑ ΜΟΦΡΗΣ ΘΑ ΛΆΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ...ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση