GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο κ. Τσίπρας τορπιλίζει τις διαπραγματεύσεις για να μην φύγουμε ποτέ από το μνημόνιο»

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Σοφία Βούλτεψη με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στη Γενεύη και τις δηλώσει...


Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Σοφία Βούλτεψη με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στη Γενεύη και τις δηλώσεις του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) κ. Μάριο Ντράγκι στη Φραγκφούρτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Λεονταρισμοί Γενεύης και χαστούκι Φραγκφούρτης. Από την Γενεύη ο κ. Τσίπρας απείλησε ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και εταίρους.
Από την Φραγκφούρτη ο κ. Ντράγκι έστειλε το μήνυμα στον ίδιο και στους ακραίους Ισπανούς συμμάχους του από το Podemos: Αποκλείεται να χρηματοδοτηθούν κράτη από την ΕΚΤ, διότι κάτι τέτοιο θα απαιτούσε αλλαγή συνθηκών.
Στη Γενεύη, ο κ. Τσίπρας απέδειξε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για να μην φύγουμε ποτέ από το μνημόνιο.
Στη Φραγκφούρτη αποδείχθηκε πως όλα όσα ο ίδιος και τα στελέχη του εμφανίζουν ως «λύσεις» (ότι τάχατες η ΕΚΤ μπορεί να αναλάβει τα χρέη μας), είναι άθλια ψέματα, με μοναδικό σκοπό την παραπλάνηση του ελληνικού λαού.
Σήμερα, όλοι κατάλαβαν πως στη Λίμνη του Κόμο, ο κ. Τσίπρας δεν έπεισε κανέναν.
Και τελικά, αυτά που ο κ. Τσίπρας λέει βοηθάνε τη χώρα στις συζητήσεις με την τρόικα και την έξοδο από το μνημόνιο;
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Σοφούλα αν γαμιόσουνα θα ήσουν και καλύτερη. (Τρόπος του λέγειν δηλαδή, πόσο καλύτερη μπορεί να είναι μια Βούλτεψη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση