GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενημέρωση για τους Υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα ζητάει το Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης...

Με την ένδειξη «ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ» το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ζητεί με σημερινό έγγραφό το...



Με την ένδειξη «ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ» το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ζητεί με σημερινό έγγραφό του να ενημερωθεί μέχρι αύριο από όλους τους φορείς για τον αριθμό των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Στο έγγραφό που υπογράφεται από τον αρμόδιο γενικό γραμματέα Θοδωρή Λιβάνιο, παρουσιάζεται ως επιχείρημα το γεγονός ότι το υπουργείο έχει γίνει αποδέκτης εγγράφων από υπηρεσίες, «σχετικά με υπαλλήλους που ετέθησαν σε διαθεσιμότητα και δεν είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εκδοθείσες ανακοινώσεις του υπουργού Δ.Μ.Η.Δ., επειδή οι τιθέμενες εκ του νόμου προθεσμίες είχαν εκπνεύσει».

Στην επιστολή τονίζεται ότι «κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, συμπληρώνοντας το συνημμένο αρχείο και αποστέλλοντάς το, υπογεγραμμένο αρμοδίως, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kinitikotita@ydmed.gov.gr το αργότερο έως και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, για τα στοιχεία των υπαλλήλων, που ετέθησαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας και για λόγους που δεν ανάγονται σε δική τους υπαιτιότητα (π.χ. αναπλήρωση εξαιρούμενου από τη διαθεσιμότητα, θέση σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών μετά από έλεγχο του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ., επαναφορά στην Υπηρεσία με ανάκληση πράξεων λύσης υπαλληλικής σχέσης λόγω πλάνης για τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα και στη συνέχεια θέσης σε διαθεσιμότητα αυτών, αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν υποψηφίους για πρόσληψη σε θέσεις ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας και υποψήφιοι που καθ’ οιονδήποτε νόμιμο τρόπο συμπεριλήφθηκαν στους τελικούς πίνακες διορισθέντων σε Δήμους, διορίσθησαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά τη δημοσίευση του ν.4257/2014) δεν είχαν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης σε καμία από τις εκδοθείσες έως σήμερα Ανακοινώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Το ως άνω αρχείο θα βεβαιώνεται από τον αρμόδιο Προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικού ή Προσωπικού για την ακρίβεια των στοιχείων του. Τα στοιχεία θα πρέπει να αποσταλούν από κάθε υπουργείο συγκεντρωτικά συμπεριλαμβανομένων και των Ν.Π.Δ.Δ. που εποπτεύει, καθώς επίσης η Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας Αποκεντρωμένων Διοικήσεων του ΥΠΕΣ για τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και η Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τους Ο.Τ.Α. α ΄και β΄βαθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση