GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραβεία ΠΣΑΤ: Κορυφαία ομάδα η ομάδα βόλεϊ του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης

Στον κατάλογο των μεγάλων βραβείων και τιμητικών διακρίσεων για τις κορυφαίες ομάδες και αθλητές της Χρονιάς συμπεριέλαβε ο Πα...



Στον κατάλογο των μεγάλων βραβείων και τιμητικών διακρίσεων για τις κορυφαίες ομάδες και αθλητές της Χρονιάς συμπεριέλαβε ο
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) την ομάδα κοριτσιών βόλεϊ του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης που κατέκτησε φέτος την 3η θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία και την 1η θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες Πετοσφαίρισης Λυκείων.

Στην μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας(ΣΕΦ) κι έχει καθιερωθεί ως η «Γιορτή των Κορυφαίων» ,ο ΠΣΑΤ, που έχει στις τάξεις του περισσότερους από 1300 επαγγελματίες αθλητικούς δημοσιογράφους, βράβευσε τις πρωταθλήτριες του βόλει στον σχολικό αθλητισμό, απονέμοντας τιμητική διάκριση στην ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου.

Το βραβείο απένειμε ο υφυπουργός Παιδείας κ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος και παραλαμβάνοντας το εκ μέρους της ομάδας και του Κολλεγίου η διευθύντρια κα Εμυ Φουντά αφού ευχαρίστησε τον ΠΣΑΤ για την βράβευση τόνισε ότι «είναι για μας ιδιαίτερη χαρά και τιμή αυτή η βράβευση της μαθητικής ομάδας βόλεϊ του Κολλεγίου μας και γίνεται μεγαλύτερη επειδή προέρχεται από τους ανθρώπους του τύπου».

«Ως το μεγαλύτερο Εκπαιδευτήριο στην Βόρεια Ελλάδα» ,είπε η κα Φουντά στην τελετή , «το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης με πάνω από μισό αιώνα προσφοράς στην παιδεία, στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, θέτει πάντα υψηλούς στόχους σαν αυτόν που πέτυχαν τα κορίτσια μας στο βόλεϊ. Νοιώθουμε υπερηφάνεια και υποσχόμενοι νέες διακρίσεις και νίκες εντός κι εκτός Ελλάδας σας ευχαριστούμε πολύ για την επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας».

Η ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου ξεπερνώντας και τις υψηλές απαιτήσεις και δυσκολίες που απαιτεί η εκπαίδευση στις Λυκειακές τάξεις κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία και το ελληνικό βόλεϊ κατορθώνοντας να φτάσει στους τελικούς του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Πόρτο την περασμένη άνοιξη . Στους Πανελλήνιους Αγώνες Πετοσφαίρισης που διεξήχθησαν στην Αθήνα, η ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση επικρατώντας με 3-1 σετ στον τελικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση