GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποστολόπουλος στον εισαγγελέα: Ο Χαϊκάλης είναι ο υπεύθυνος και εγώ το θύμα...

«Μου είπε ότι αν λύσει το οικονομικό του πρόβλημα θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα. «Κατέθεσε ...

«Μου είπε ότι αν λύσει το οικονομικό του πρόβλημα θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα.
«Κατέθεσε την αλήθεια. Το πολιτικό και ποινικό θέμα το έχει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι διάλογοι έγιναν για να φανεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη».



Με αυτές τις προτάσεις ο κ. Παύλος Σαράκης συνήγορος του κ. Γ. Αποστολόπουλου έδωσε το στίγμα της γραμμής που ακολούθησε ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ο εντολέας του και ο καταγγελλόμενος ως μεσάζοντας από τον κ. Χαϊκάλη. Επί της ουσίας, η πλευρά του Γ. Αποστολόπουλου υπονοεί εμμέσως πλην σαφώς ότι ποινικά αδικήματα έχουν διαπραχθεί από την πλευρά του κ. Χαϊκάλη και ότι ενδεχομένως το θύμα στην όλη υπόθεση να μην είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αλλά ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος.


Ο τελευταίος έδωσε εξηγήσεις επί τρεις περίπου ώρες στον εισαγγελέα και μετά την έξοδό του από το εισαγγελικό γραφείο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, αντίθετα δήλωση έκανε ο συνήγορός του κ. Παύλος Σαράκης, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Αποστολόπουλος κατέθεσε την αλήθεια χωρίς μοντάζ, ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα, όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης.

H δήλωση του Παύλου Σαράκη του συνηγόρου του Γ. Αποστολόπουλου έχει ως εξής : «Μετά από κλήση της εισαγγελέως Εφετών ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται μετά τις καταγγελίες του κ. Χαϊκάλης. Ανταποκριθήκαμε αμέσως και δώσαμε εξηγήσεις. Δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα. Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα και δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαικάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι συνομιλίες που υπάρχουν έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαικάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζεται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».
Σημειώνεται πως ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας ενδεχομένως να κληθούν να καταθέσουν και οι κ.κ. Χαϊκάλης, Καμμένος και ο Λάκης Λαζόπουλος.


Ο κ. Αποστολόπουλος, όπως κατήγγειλε χθες ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τον πλησίασε εκ μέρους τρίτων, με σκοπό να τον δωροδοκήσει, ώστε να ψηφίσει υπέρ στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 700.000 ευρώ μετρητά, διακανονισμό για το δάνειό του και διάφορες άλλες οικονομικές διευκολύνσεις, συνολικού ύψους από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ.



Ο κ. Αποστολόπουλος, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως πρόκειται για «θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό».
Μάλιστα, η ανακοίνωση του κ. Αποστολόπουλου καταλήγει: «Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

































2 σχόλια

  1. Ώπα! Του οποίου μάγκες μεθερμηνευόμενου πας ξύπνιος περί τα πέριξ γινόμενα αριβάρει με τα φράγκα στην τσέπη ( τα ευρώπουλα ) και τα κολονάτα ( μασούρια χρυσάφι ) και σε διπλαρώνει στο μιλιτό, είσαι να κάνουμε φτιάξη? Είσαι να κλαδέψομε την μηλέα? Έναν τέτοιο μάγκα χρειαζόντουσαν στην Κυβέρνηση, τον βρήκανε και τον ξαμολήσανε στην αγορά, κόβε μόστρα και μοίραζε μονέδα, έχουμε βάλει στη ζούλα τον Χολαργό και κόβει ασταμάτητα, μόνο μην το πεις και ξεμπροστιαστούμε,…. Θα φάει η μύγα σίδερο
    Αλλά όμως η δουλειά δεν πάει πάντα καταπώς βουλευόμαστε και στραβώνει όπως καλιώρα στράβωσε με τον Χαϊκάλη, καθ’ όσον ο μάγκας ξύπνιος παιδί της αγοράς κιάλαρε τα κόζα από την ανάποδη και δεν τσίμπισε.
    Όχι ρε ψευτόμαγκα είπε ευθύς μόλις άκουσε τον άνθρωπο της κυβέρνησης να θέλει να τον αγοράσει λες και ήταν κατσίκι Καρπενησιώτικο, σε τα μας? Άντε πήγαινε ρε να πλύνεις τα πόδια σου στη λίμνη Κουμουνδούρου να μυρίσεις και λιγάκι πετρέλαιο να συνέρθεις! Ουστ απ’ εδώ αθλιότατε!
    Τώρα θα μου πείτε ρε παίδες αυτές οι τόσο λεπτές λαμογίστηκες δουλειές συζητιούνται σε ξενοδοχείο σαλονάτα και φόρα παρτίδα? Όχι και πάλι όχι! Έλα όμως που αυτοί που σκεφτήκανε να στήσουνε την δουλειά ( οι άνθρωποι του Σύριζα που έτσι και πιάσουν εξουσία θα μας τα κόψουν σύριζα ) τόσο μυαλό είχανε? Γιατί τι άλλο πιο φτηνό να περιμένει κανείς από ανθρώπους ( τελείως μα τελείως άρρωστους ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ) που πριν από λίγα χρόνια θέλανε να βάλουν επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου τους εκείνην την δυστυχισμένη την Κούνεβα που κάποιοι της είχαν κάψει το πρόσωπο με βιτριόλι και αυτή βρισκόταν στον Ευαγγελισμό μεταξύ ζωής και θανάτου?
    Αλλά το σοβαρότερο δεν είναι από όσα ο αθλιότατος τσαρλατάνος βαλμένος από την πιο άρρωστη πλευρά του Σύριζα, την ηγεσία του τα περί εξαγοράς ξεστόμισε, το σοβαρότερο είναι ότι είπε, όπως ήταν δασκαλεμένος και στημένος από ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ότι θα είναι προσεκτικός και για τον εαυτό του και για τον Χαϊκάλη ( άμυαλε Χαϊκάλη που σε μπλέξανε αλλά τάθελε και ο κόλος σου ) ( τα χειροκροτήματα που θα ακούς στο μέλλον θα είναι μόνο από εκείνους που σε θέλουν ξεφτιλισμένο, ξεφτιλισμένε )να μην του δώσει προσημειωμένα από την Ασφάλεια χαρτονομίσματα της απαγωγής του Παναγόπουλου, και άλλων εγκληματικών ενεργειών καθόσον ο ίδιος την είχε πάθει σε άλλη φάση, δηλαδή κατά τους Συριζαίους συγγραφείς της αθλιοτάτης αυτής σκευωρίας η κυβέρνηση αυτόν που χρειαζότανε ήταν ο προαναφερθείς ηλίθιος γιατί μόνο ένας ηλίθιος θα πάει στο σαλόνι ενός ξενοδοχείου να κάνει τέτοιες προτάσεις και ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΤΕΡΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΈΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΡΙΕΣ! Κατηγορεί την Κυβέρνηση ως Εγκληματική Οργάνωση!!
    ( εννοείτε ότι τα χρήματα που έταζε δεν ήταν δικά του αλλά προερχόμενα από κυβερνητικούς κύκλους )
    Τέτοια κατηγορία δεν έχει εκστομισθεί ποτέ στην Ελλάδα ποτέ από κανέναν πολιτικό σε κανένα πολιτικό, όμως έμελλε να γίνει και αυτό, αυτοί που από την μια μεριά ξεσήκωναν τον κόσμο στην Μακεδονία εναντίων της εκμετάλλευσης των χρυσορυχείων και από την άλλη κατείχαν και κατέχουν ένα σεβαστό μερίδιο της εταιρίας που κάνει την εξόρυξη και εκμετάλλευση το έκαναν. Αριστεροί της δεξιάς τσέπης…
    Όμως το όλο σκηνικό δεν στήθηκε μόνο γι’ αυτό από τους άθλιους Συριζαίους, στήθηκε κα για το γεγονός να μην τολμήσει κάποιος που σκέφτετε να ψηφήσει τον Δήμα για Πρόεδρο Δημοκρατίας και συναντηθεί με τον οποιοδήποτε από την κυβέρνηση ακόμη και με την πιο αγαθή πρόθεση!
    Έτσι κρατούν αιχμάλωτους όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές, αυτό έκαναν από την αρχή με τις ψευτοκατγγελίες περί εξγορών αλλά τώρα έδωσαν μια παράσταση άνευ προηγουμένου! Την πιο βρώμικη που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Τ Ι Μ Ω Ρ Η Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ !!!!!
    Κύριε Εισαγγελεύ έχεις τον λόγο και γρήγορα, αυτός που τα ξεστόμισε αυτά πρέπει να πάει φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, εντάξει. Το εμπεδώσαμε.

    Δεν εξαγοράζονται βουλευτές στην Ελλάδα από τα διαπλεκόμενα.

    Θα ψηφίζουμε ότι θέλουν οι μεγαλοεκδότες καρχαρίες ( δηλαδή μόνο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι )

    Έχουν δίκιο μόνο όσοι δεν θέλουν εκλογές και πρέπει να ψηφίζουμε ΠτΔ που θέλουν τα διαπλεκόμενα και οι τοκογλύφοι της Ε.Ε.

    Και γιατί να ψηφίζουμε ; Ας διορίζουμε όσους θέλουν οι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Λυκούδης, Ψαριανός, Πρώτο Θέμα, Τράγκας, ΈΘνος, ΔΟΛ, για να μας κυβερνάνε ισόβια. Οι άλλοι όλοι θα τρώνε ξύλο ή θα πηγαίνουν φυλακή.

    Το εμπεδώσαμε ότι δημοκρατία είναι να κυβερνάνε αιώνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και οι ανεξάρτητοι συνεταίροι τους, με την ευγενική συμπαράσταση μεγαλοεκδοτών και μεγαλοδημοσιογράφων που καθοδηγούν τους Έλληνες τι να ψηφίζουν !

    Όχι δεν υπήρχε 1965 !
    Όχι δεν υπήρχε 1989!
    Όχι δεν υπήρχε 1993 !
    Όχι δεν υπάρχει 2014 !

    Το λέει η ΝΔ και το Πασοκ !
    Το φωνάζει ο Αντέννα και το Μέγκα και ο Σκάι !
    Το λένε τα Νέα, το Βήμα, το Έθνος και το Πρώτο Θέμα !
    Το λένε οι "ανεξάρτητοι βουλευτές" πρώην ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ !
    Αυτή είναι η αλήθεια και χωνέψτε το.

    Μια ζωή αυτοί θα κυβερνάνε το τόπο και δεν θα παραδώσουν με κανένα τρόπο την εξουσία. Και πρόεδρο θα ψηφίσουν αυτόν που θέλουν και στις εκλογές, αν γίνουν, θα μας αναγκάσουν να μη ψηφίσουμε Σύριζα ή ΑΝΕΛ. Με τσαμπουκά βρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση