GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατασχέθηκε ένας τόνος ακατάλληλα όστρακα στον Έβρο

Θα πλημμύριζε η αγορά του Έβρου με όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση, αν έφτανε στον τελικό προορισμό του το φορτίο βάρους ενός...



Θα πλημμύριζε η αγορά του Έβρου με όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση, αν έφτανε στον τελικό προορισμό του το φορτίο βάρους ενός τόνου που εντοπίστηκε μέσα σε φορτηγό με προπομπό στο ύψος του οικισμού Κόμαρος. Για τη μεταφορά του συνελήφθησαν τρία άτομα.

Οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Σαππών σταμάτησαν για έλεγχο στην παλιά εθνική οδό Αλεξανδρούπολης- Μεστής το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ένας 31χρονος με συνοδηγό έναν 19χρονο. Μόλις βρήκαν μέσα 43 σάκους με όστρακα, ειδοποίησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης ενώ παράλληλα ακινητοποίησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που προπορευόταν ως προπομπός και συνέλαβαν τον 52χρονο οδηγό του.

Ο τελευταίος παραδέχθηκε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης των οστράκων, τα οποία κατασχέθηκαν καθώς από τα 616 κιλά αχιβάδες τα 482 ήταν πολύ μικρών διαστάσεων, όπως και τα 235 από τα 340 κιλά τελλίνες, ενώ δεν υπήρχαν νόμιμα παραστατικά και συνοδευτικά έγγραφα. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν τα δυο οχήματα και οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

1 σχόλιο

  1. Αγοράζουμε εφημερίδες και όχι τις φυλλάδες των νταβατζήδων. Μποϋκοτάζ στις εφημερίδες των διαπλεκομένων, όσες προσφορές κι αν έχουν, καθώς και στις εφημερίδες που στηρίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    Αγοράζουμε κάθε Κυριακή Χωνί, Παρόν της Κυριακής, Kontra News και καθημερινά Εφημερίδα των Συντακτών και Kontra News.

    Μη βλέπετε τις ειδήσεις από τα διαπλεκόμενα κανάλια, μην αγοράζετε περιοδικά δημοσιογράφων που υποστηρίζουν την άθλια συγκυβέρνηση, μην επισκέπτεστε ιστοσελίδες και μπλογκ που στηρίζουν το μνημόνιο, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και την διαπλοκή. Πείτε ναι στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση