GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γήπεδο και χωρίς το άλσος για την ΑΕΚ»

Μπορεί τα στρέμματα άλσους να αποτελούν κομβικό σημείο του σχεδίου για το γήπεδο της ΑΕΚ και να έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος, ωστόσο ο ...

Μπορεί τα στρέμματα άλσους να αποτελούν κομβικό σημείο του σχεδίου για το γήπεδο της ΑΕΚ και να έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος, ωστόσο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας εξακολουθεί να εγείρει ενστάσεις.
Μετά τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, ήταν η σειρά του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Ιωάννη Καλαμπόκη να πει  «ναι μεν, αλλά…».
«Πιστεύω ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει. Θα βρεθεί η χρυσή τομή. Υπάρχουν λύσεις και θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια. Μπορεί να γίνει ένα αξιόλογο γήπεδο τεσσάρων αστέρων και προδιαγραφών UEFA στο οικόπεδο που έχει η ΑΕΚ και χωρίς να πάρει στρέμματα από το άλσος», δήλωσε στη Live Sport.
Όσο για τις διαδικασίες που ακολουθεί η «Ένωση» για την έκδοση οικοδομικής άδειας, ανέφερε. «Η ΑΕΚ μάς έδωσε τα χαρτιά που ζητήσαμε το μεσημέρι της Παρασκευής. Κατατέθηκαν από άνθρωπο της ‘Δικέφαλος 1924’, όπως ενημερώθηκα, μιας και δεν τα έχω δει ακόμα. Θα το κάνω μαζί με τους συνεργάτες μου από την Δευτέρα. Κατατέθηκαν δύο μαύροι φάκελοι με αρκετά χαρτιά και μπόλικο υλικό όπως μου μετέφεραν. Εκεί θα δούμε αν είναι όλα έτοιμα για να προχωρήσουμε για την έκδοση της υψομετρικής μελέτης», ανέφερε προσθέτοντας πως «…το έγγραφο της υψομετρικής μελέτης μπορεί την τελευταία στιγμή να προστεθεί στον φάκελο που έχει καταθέσει στη ΔΟΚΚ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση