GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάχη Ρεάλ και Άρσεναλ για Σίλβα

Σε μήλον της έριδος μεταξύ Ρεάλ και Άρσεναλ έχει εξελιχθεί ο Λούκας Σίλβα. Αν και ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός φάνταζε σίγουρος για τη «βα...

Σε μήλον της έριδος μεταξύ Ρεάλ και Άρσεναλ έχει εξελιχθεί ο Λούκας Σίλβα. Αν και ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός φάνταζε σίγουρος για τη «βασίλισσα», η σφήνα των Λονδρέζων άλλαξε τα δεδομένα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, αλλά η πρώτη τους πρόταση, ύψους 12 εκατ. ευρώ, απορρίφθηκε από την Κρουζέιρο ως ανεπαρκής. Οι «κανονιέρηδες», αντίθετα, καλύπτουν τις απαιτήσεις της ομάδας προσφέροντας 15 εκατ. ευρώ, αλλά βρίσκουν αντίθετο τον 21χρονο άσο που θέλει να παίξει μόνο στη Ρεάλ και απορρίπτει κάθε άλλο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τη Marca, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες άνθρωπος της ισπανικής ομάδας να μεταβεί στη Βραζιλία για να κλείσει το deal, αν και δεν προκύπτει πρόθεση των Μαδριλένων να φτάσουν στις απαιτήσεις της Κρουζέιρο. Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ προσπαθεί να βρει σημείο επαφής με τον ποδοσφαιριστή μέσω του περιβάλλοντός του για να τον πείσει πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες στην Ευρώπη πλην της Ρεάλ για τον ίδιο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση