GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμβουλές για να αποκτήσετε απαλά χείλη!

Το να αποκτήσετε απαλά ροζ χείλη δεν είναι κάποιο άπιαστο όνειρο που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Ακολουθώντας μερικές πο...



Το να αποκτήσετε απαλά ροζ χείλη δεν είναι κάποιο άπιαστο όνειρο που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Ακολουθώντας μερικές
πολύ απλές συμβουλές, από το beautetinkyriaki.gr, θα δείτε τεράστια διαφορά στην εμφάνιση αλλά και στην αίσθηση των χειλιών σας.

1. Σιγουρευτείτε ότι κάνετε απολέπιση τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Βουτήξτε το δάχτυλό σας σε νερό και στη συνέχεια βυθίστε το στη ζάχαρη και τρίψτε το απαλά στα χείλη σας. Σκουπίστε τη ζάχαρη και εφαρμόστε lip balm.

2. Εφαρμόστε lip balm τη νύχτα πριν κοιμηθείτε και αφήστε το να δράσει μέχρι το πρωί. Αποφύγετε τα lip balm με χρωστικές, προτιμήστε αυτά που είναι φτιαγμένα από φυσικά, αγνά συστατικά.

3. Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα με λίγη οδοντόκρεμα και κάντε κυκλικές κινήσεις πάνω στα χείλη σας για να απομακρύνετε το ξηρό δέρμα και τα νεκρά κύτταρα.

4. Να πίνετε πολύ νερό και χυμούς με βιταμίνη C, καθώς τα σκασμένα χείλη μπορεί να οφείλονται σε αφυδάτωση. Το νερό ή οι χυμοί θα ενυδατώσουν το σώμα και το δέρμα και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη νέων κυττάρων.

5. Χρησιμοποιήστε το μέλι ως φυσικό υποκατάστατο των lip balms. Τα ενυδατικά του συστατικά θα αφήσουν τα χείλη απαλά και θα τους προσθέσουν μια όμορφη λάμψη. Μπορείτε επίσης να αναμείξετε 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 2 κουταλιές ζάχαρη και 1 κουταλιά ελαιόλαδο και να το εφαρμόσετε στα χείλη σας. Αφήστε το μείγμα για μερικά λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το με νερό.

6. Μία ακόμα τέλεια συνταγή για τα χείλη είναι το να εφαρμόσετε πάνω τους βιταμίνη Ε, την οποία θα βρείτε σε μικροσκοπικές κάψουλες.

7. Μερικές μελέτες υποστηρίζουν οτι θα αποκτήσετε πιο απαλά και ροζ χείλη αν μειώσετε τις ποσότητες του καφέ και του τσαγιού που καταναλώνετε.

8. Τα χείλη τείνουν να σκουραίνουν με την έκθεση στον ήλιο. Να χρησιμοποιείτε κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι, ένα lip balm ή κραγιόν ή lip gloss με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 15.

9. Μη δαγκώνετε και μη βρέχετε με τη γλώσσα τα χείλη σας, καθώς μπορεί να ξεραθούν και να ξεφλουδίσουν.

10. Η αλόη είναι ένα ακόμα θαυμάσιο συστατικό για την ενυδάτωση και την προστασία των χειλιών από τον ήλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση