GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Συνεχίζουμε μαζί»

Ο Ερίκ Αμπιντάλ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει ένα τέλος και στη συνεργασία του με τον Ολυμ...


Ο Ερίκ Αμπιντάλ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει ένα τέλος και στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στο Καραϊσκάκη για τη συνέντευξη Τύπου του Γάλλου άσου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνομίλησε με τον Αμπιντάλ για άλλη μια φορά και την έναρξη και σε αυτή του επανέλαβε την πρόθεση του να συνεχιστεί η συνεργασία που είχαν.
«Ερίκ όπως έχουμε πει, συνεχίζουμε μαζί. Ό,τι έχουμε συμφωνήσει, ισχύει στο απόλυτο. Σε ευχαριστούμε για όλα. Και να θυμάσαι ότι είμαστε κοντά σου»», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Γάλλο.
Το ενδεχόμενο, λοιπόν, ο Αμπιντάλ να μην διακόψει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό είναι ανοικτό και μάλιστα και μεγάλο.
Ο Γάλλος παραδέχθηκε ότι έχει προτάσεις από την Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει να προσφέρει στο άθλημα από άλλο πόστο αφού πρώτα ξεκουραστεί.
Όμως όπως έχει γίνει γνωστό ακόμη και να αποδεχθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα, θα έχει δικαίωμα συνεργασίας και με άλλες ομάδες.
Το πλαίσιο της συνεργασίας με την καταλανική ομάδα θα είναι τέτοιο που θα του επιτρέπει να συνεργαστεί και στον Ολυμπιακό.
Κάτι που το επιθυμούν πάρα πολύ στον Πειραιά και το γνωρίζει πολύ καλά ο Αμπιντάλ.
Μεγάλο ρόλο σε αυτό φυσικά και παίζουν οι πολύ καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερίκ Αμπιντάλ, η παρουσία των Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά στους ερυθρόλευκούς αλλά και η εξαιρετική συνεργασία που είχε με όλους τους ανθρώπους στην ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση