GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ «Παίζω Ισότιμα»

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ευαισθητοποίησης, μπάσκετ 3x3, της ΟΝΝΕΔ. Συνολικά, σ...



Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ευαισθητοποίησης, μπάσκετ 3x3, της ΟΝΝΕΔ. Συνολικά, συμμετείχαν δώδεκα ομάδες ενώ στον αγώνα επίδειξης πήραν μέρος παίκτες καλαθοσφαίρισης με ειδικές ανάγκες του Αθλητικού Συλλόγου «Άτλας» και οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές Περικλής Δορκοφίκης καιΔημήτρης Μαυροειδής, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τη δράση.

Τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, μαζί με τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου θα παραδώσουν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών ένα αναπηρικό αμαξίδιο ως ελάχιστη ένδειξη προσφοράς.

Η ΟΝΝΕΔ, αυτές τις γιορτινές μέρες, βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε από την Γραμματεία Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων και Κοινωνικών Δικτύων και τον Τομέα Αθλητισμού της ΟΝΝΕΔ το εν λόγω αθλητικό γεγονός. Ανανεώνουμε τη συνάντησή μας με τους αθλητές για τον επόμενο χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση