GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος προς Τσίπρα: “Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ… με το που θα αναλάβεις!”

Έναν συνταρακτικό διάλογο ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αλέξη Τσίπρα κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών, ...

Έναν συνταρακτικό διάλογο ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αλέξη Τσίπρα κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών, μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος μέσω της στήλης του στα “Νέα”.
Σύμφωνα με τον  δημοσιογράφο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδειξε να αναρωτιέται για τη… σπουδή του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, προβλέποντας μάλιστα ότι έτσι κι αλλιώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει πρωθυπουργός, σύμφωνα με τη ροή που έχουν οι πολιτικές εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάλογος Βενιζέλου-Τσίπρα που μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος, έχει ως εξής:

- “Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ…; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή”.

- “Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ…; Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μην χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά”.

- “Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ… με το που θα αναλάβεις”.

1 σχόλιο

  1. ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    Νέα πρόσωπα στο προσκήνιο...
    Δεν "τραβάει ο Δήμας ή ο Παπαδήμας ενώ ακούγεται και η Παπαδάτου Σοφία η πανέμορφη διώκτης της διαφθοράς και του εγκλήματος μαζί με αλλα νέα πρόσωπα!

    "Πρόεδρος στις 29 Δεκεμβρίου ή εκλογές στις 25 Γενάρη"
    Στην λίστα των ονομάτων που ακούγονται είναι και πρόσωπα εντός και εκτός πολιτικής, όπως π.χ. ο αστροφυσικός Δημήτρης Νανόπουλος και ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, η Ποινικολόγος Ποιήτρια κ. Ιωάννα Καστραντά, για τις οικολογικές της ευαισθησίες, η κ. Μαρία Δαμανάκη, η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθηγητής Βασίλη Σκουρής, ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος ως υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας λόγω των μηνύσεων στην κ. Μέρκελ και στην Τρόικα, ενώ ακούγεται και η Παπαδάτου Σοφία η πανέμορφη διώκτης της διαφθοράς και του εγκλήματος μαζί με αλλα νέα πρόσωπα, ενώ κάλλιστα στον πίνακα των υποψηφιοτήτων θα μπορούσαν να είναι άλλοι πέντε με επτά!
    Παίζει και ο Καραμανλης στην τρίτη...
    Παρόλα αυτά θα πάμε σε εκλογές γιατί αυτοί που τα "πήραν στην αρχή" κατάλαβαν ότι οι επόμενοι πήρα περισσότερα δηλ. 3 εκατομμύρια λέγανε στην Μηλιώνη...
    Κώστας Δημοκρατικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση