GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ Αναστασιάδης: "Παρακαλάω την Παναγιά να μην τρελαθώ"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόνισε πως  ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει καταφέρει τίποτα και...



Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόνισε πως  ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει καταφέρει τίποτα και πως ο ίδιος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να περάσει τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού στους παίκτες του.

Γλαφυρός και απολαυστικός ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Άγγελος Αναστασιάδης υποστήριξε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη, όμως, υπογράμμισε πως δεν σημαίνει τίποτα αυτό το ματς, αν δεν υπάρχει και συνέχεια. Όπως τόνισε, ο ΠΑΟΚ κάνει βήματα κι ακόμα δεν έχει καταφέρει κάτι, ενώ μεγάλο μέρος των δηλώσεών του αναλώθηκε στο θέμα του Γιώργου Τζαβέλλα. Τέλος, ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε κολακευτικά για τον Ολυμπιακό, ευχόμενος καλή επιτυχία στους «ερυθρόλευκους» στον αγώνα με τη Μάλμε στο Champions League.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Βήματα κάνουμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε κι εσείς κι εμείς. Ο ΠΑΟΚ τώρα κάνει βήματα. Εγώ παρακαλάω κάθε μέρα την Παναγιά να μην τρελαθώ», ήταν τα πρώτα λόγια του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Προσπαθώ να πείσω τα παιδιά πως δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. την Κυριακή παίζουμε στην Ξάνθη. αν μείνουμε εδώ, τελειώσαμε. Πρέπει να πάμε εκεί με την κούραση μας, με τα προβλήματά μας, και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Πρέπει να το καταλάβετε όλοι. Αλλά πρώτα εμείς».

Στη συνέχεια, ο Αναστασιάδης επεσήμανε: «Είναι πιο δύσκολο να τους πείσεις πως στο παιχνίδι με την Ξάνθη πρέπει να είναι όχι όπως με τον Ολυμπιακό, αλλά σοβαροί. Ξέρετε, εγώ έχω ένα έξτρα κομμάτι να δουλέψω με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να δουλέψω τον πρωταθλητισμό στα αποδυτήρια. Πολλά πράγματα είναι εύκολο να τα λες, αλλά να γίνουν πράξη είναι πολύ δύσκολο. Κι εκεί θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα».

Σε ερώτηση για τη χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη σε αρκετούς ρόλους, ανέφερε: «Ο Σαλπιγγίδης κάνει πρωταθλητισμό από παιδί. Εγώ τον έφερα στον ΠΑΟΚ από την Καβάλα που ήταν δανεικός. Ο Σαλπιγγίδης κάνει πρωταθλητισμό από τότε. Τι με ρωτάτε για τον Σαλπιγγίδη. Είναι εύκολο να κυνήγησεις έναν άνθρωπο, και μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει ένα τέτοιο ήθος. Αλλα εδώ στην Ελλάδα, κυνηγάμε τα δέντρα τα καλά. Τα πετροβολάμε από το πρωί ως το βράδυ».

Όσο για το θέμα του Τζαβέλλα, και το γεγονός ότι πήγε και σε ιδιωτικό γιατρό, και το αν έχει ευθύνες το ιατρικό τιμ, ο Αναστασιάδης απάντησε: «Ο Τζαβέλλας βγήκε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι. Τα μπερδεύετε κι εσείς, δεν ρωτάτε. Ο Τζαβέλλας ζήτησε άδεια να κατέβει να δει τον προσωπικό του γιατρό. Ο οποίος δεν του έκανε και τίποτα. Όπως κι αυτός που πήγε ο Ρατς τότε. Ο δικός μας γιατρός τα έκανε όλα. Έχουμε το καλύτερο ιατρικό τιμ, κι όχι απλά είμαστε 1000% σίγουροι πως κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά έρχονται κι από άλλες ομάδες να τον δουν. Ο Τζαβέλλας έμεινε έξω γιατί δεν ήταν έτοιμος. Την Κυριακή, αν έρθει και μου πει πως είναι καλά, μπορεί να είναι στην ενδεκάδα. Κανένας δεν βγήκε να μιλήσει για τον Τζαβέλλα και να ρίξει βέλη στον Τζαβέλλα. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ πρέπει να ακούει ευχαριστώ από το πρωί ως το βράδυ. Έκανε 50 εγχειρήσεις τον μήνα, τώρα κάνει 5. Από τον ΠΑΟΚ παίρνει όσα κάνει μια εγχείρηση. Έκανε ιατρείο τρεις φορές την εβδομάδα, τώρα κάνει μία. Ο άνθρωπος χάνει χρήμα, χάνει χρόνο κι είναι ότι καλύτερο υπάρχει και τον βρίζουμε από πάνω. Τα ακούει κιόλας για τον Τζαβέλλα και το κάθε τι; Για τους συνεργάτες μου δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει οι άνθρωποι που έχω μαζί μου. θα το δείτε στο τέλος, με στοιχεία και αριθμούς».

Για τον τραυματισμό του Γιάννη Σκόνδρα είπε: «Ο Σκόνδρας έχει βγάλει την ωμοπλάτη του. Του έκανε ανάταξη ο γιατρός, θα δούμε πως θα είναι και αν θα είναι εντάξει για την Κυριακή. Δεν έχει κάνει θέατρο. Εκεί χτύπησε, σε αυτή τη φάση».

Για το +5, σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με το ίδιο αγωνιστικό πρόβλημα με εμάς. Παίζει διαρκώς Τετάρτη – Κυριακή. Όταν έχεις τέτοιο αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι προτιμότερο να παίζεις εκτός έδρας. Έχεις ένα αποτέλεσμα ακόμα, γιατί λειτουργείς ανάλογα. Έχεις την ψυχολογία και την ιδιοσυγκρασία. Εμείς χάσαμε από τον Παναθηναϊκό, όπως έχασε από εμάς ο Ολυμπιακός σήμερα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, μην τον κατακρίνεται. Εμείς δεν είχαμε να χάσουμε σήμερα κάτι, με την ισοπαλία δεν θα ήμασταν στενοχωρημένοι. Ο Ολυμπιακός είχε να χάσει πράγματα, εμείς πήραμε το 100% που μπορούσαμε. Για εμάς θα είναι δύσκολο το πρόγραμμα, κι όταν θα παίξουμε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στο παιχνίδι που έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, να το πάρει το παιχνίδι και να συνεχίσει στην Ευρώπη. Το έχει ανάγκη κι ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα. Αυτό που σας λέω είναι κι από τα παιδιά του ΠΑΟΚ, από τα αποδυτήρια. Εμείς είμαστε με το ποδόσφαιρο και την Ελλάδα. Εύχομαι να το πάρει το ματς ο Ολυμπιακός».

1 σχόλιο

  1. Ο Άνθρωπος αυτός είναι απλά Βλάσφημος. Δεν γίνεται να επικαλείσαι την Παναγία για μικροπράγματα και ειδικότερα για το αν θα τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει σε κάθε αγώνα. Ο άνθρωπος είναι μεγάλος ΒΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση