GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το μαθητικό πάρτι στα... επείγοντα

Ανησυχία προκλήθηκε σε δεκαπέντε οικογένειες της Λάρισας, καθώς τα δεκαεξάχρονα παιδιά τους μεταφέρθηκαν τις μεταμεσονύκτιες ώρ...



Ανησυχία προκλήθηκε σε δεκαπέντε οικογένειες της Λάρισας, καθώς τα δεκαεξάχρονα παιδιά τους μεταφέρθηκαν τις μεταμεσονύκτιες ώρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα μέθης.

Τα παιδιά είχαν μαζευτεί σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας το βράδυ της Δευτέρας, για να γιορτάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Όμως φαίνεται πως το μαγαζί παρέβη το νόμο και τους σέρβιρε αλκοόλ ενώ οι 16χρονοι έκαναν κατάχρηση με αποτέλεσμα να αρχίσουν να νιώθουν άσχημα ένας προς έναν. Σε λίγη ώρα, έξω από το κέντρο διασκέδασης ο χώρος γέμισε με ασθενοφόρα που μετέφεραν τους μαθητές στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr, από τις 1.30 έως 3 τα ξημερώματα, τρεις διακομιδές έγιναν στο Πανεπιστημιακό που εφημέρευε, ενώ άλλα 12 παιδιά μεταφέρθηκαν από συμμαθητές ή γονείς.

Από τους μαθητές που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οι 5 κρατήθηκαν από τους γιατρούς στη βραχεία νοσηλεία., μέχρι να αποκατασταθεί η υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση